fietsenwinkel

Cortina E-Nite Serie Elektrische Fietsen

Cortina E-Nite Serie Elektrische Fietsen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Best Getest AD Fietstest
  Cortina E-Nite MM N7 2023
  Cortina E-Nite MM N7 2023
  Elektrische stadsfietsen / Damesfiets
  • Middenmotor
  • 400-500Wh accu
  • 40-100km actieradius
  5 (3 reviews)
 2. Voordelige Keus | ANWB test 2022
  Cortina E-Nite MM N7 2022
  Cortina E-Nite MM N7 2022
  Elektrische stadsfietsen / Damesfiets
  • Middenmotor
  • 400-500Wh accu
  • 40-100km actieradius
  4.9 (4 reviews)

Cortina E-Nite Serie Elektrische Fietsen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cortina E-Nite een prijswinnende e-bike

De Cortina E-Nite is een hippe elektrische stadsfiets met een moderne uitstraling. Dankzij de brede banden en verstelbare stuurpen zijn de ritten op een Cortina E-Nite comfortabel.

De Cortina E-Nite is uitgeroepen tot “voordelige keuze “ in de ANWB Fietstest 2022. Met een eindscore van een 7,5 wordt deze e-bike als goed beoordeeld door de ANWB. Het robuuste frame, uitstekende stabiliteit en no-nonsense ontwerp maken de E-Nite dé verassing van de ANWB fietstest 2022.

Cortina E-Nite dames of herenmodel

.Een veel gestelde vraag over de Cortina E-Nite is:’Is er een herenmodel van de E-NIte?’. Ook Cortina gaat met z’n tijd mee en vindt het produceren van een E-Nite herenmodel overbodig. Veel mannen kiezen tegenwoordig voor een lage instap(damesmodel). Een damesmodel stapt namelijk veel makkelijker in dan een herenframe. Daarnaast is de stang overbodig, omdat fietsfabrikanten de frames ook zonder stang stijf genoeg kunnen maken. Om die reden is er geen herenmodel beschikbaar in de Cortina E-nite serie.

Bent u op zoek naar een elektrische fiets zoals de Cortina E-Nite en wilt u graag een herenmodel? Bekijk dan de Cortina E-Blau.

Cortina e-nite kinderzitje

Lekker fietsen met de kinderen? De Cortina E-Nite biedt de mogelijkheid om een achterzitje te bevestigen, zodat uw kind veilig achterop kan. Opzoek naar een e-bike waar ook een voorzitje op geplaatst kan worden? Bekijk dan eensonze elektrische moederfietsen.

Cortina e-nite: een krachtige motor en geïntegreerde accu

Onder het subtiel afgewerkte frame ligt de krachtige motor van de E-Nite. De SportDrive motor van Cortina heeft een koppel van 90Nm.

De accu van de Cortina E-Nite is geïntegreerd in het frame. Er is te kiezen voor een capaciteit van 400- of 500Wh.

Cortina e-nite 7 of 8 versnellingen

Heeft de Cortina E-nite 7 of 8 versnellingen? De eerst E-Nite modellen waren voorzien van 8 versnellingen. Door een tekort aan 8 versnellingsnaven was dit niet meer haalbaar. De Cortina E-Nite is daarom voorzien van 7 versnellingen.

Cortina E-Nite reviews

Wat vinden andere mensen van de Cortina E-Nite? Lees de reviews op de product pagina. Het lezen van een review is behulpzaam bij het kiezen van de juiste e-bike. Een productreview is een eerlijke review, geschreven door de gebruiker zelf.

Producten vergelijken