• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
Bakfietsen

Bakfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bakfiets kopen

Bakfietsen nemen langzaam maar zeker het straatbeeld steeds meer over. Waar een aantal jaar terug slechts een paar hippe moeders gebruik maakten van de bakfiets, is de bakfiets nu volledig geïntegreerd in de samenleving. Heel begrijpelijk als we kijken naar de voordelen en de vele manieren waarop bakfietsen gebruikt kunnen worden. Fietsenwinkel.nl biedt verschillende soorten bakfietsen aan van onder meer Gazelle of Bakfietsen.nl. In onderstaande tekst zullen we alle mogelijke vragen die je hebt bij het kopen van een bakfiets beantwoorden.

Wat zijn de voordelen van bakfietsen?

Er zijn veel voordelen aan bakfietsen. Zo een bak biedt natuurlijk heel veel ruimte. Door de vele ruimte is het voor vaders en moeders mogelijk om met kinderen boodschappen te doen omdat de laadruimte groot genoeg is om de kids en de boodschappen mee te nemen. Een auto is niet meer nodig voor afstanden die met de fiets goed te doen zijn. Hierdoor is de bakfiets ook goed te gebruiken voor het vervoeren van zwaardere voorwerpen of spullen. Een ander groot voordeel is dat de bakfiets is te combineren met een regencabby. Dit is een soort van tent die met de meeste Gazelle bakfietsen te combineren is en de kinderen, of spullen, droog houdt. Deze fietssoort houdt ook steeds meer rekening met kinderen door deze vaak aan te leveren met stoeltjes, zitjes en zelfs gordels. bakfiets De verschillende voordelen zorgen ervoor dat de bakfiets voor vele doeleinden gebruikt wordt;

  • Boodschappen doen
  • Veilig kinderen vervoeren
  • Kinderen van school afhalen
  • Zware of grote spullen vervoeren

Verschil tussen tweewieler en driewieler

Misschien is het je al opgevallen dat er bakfietsen zijn met twee wielen of met drie wielen. Er zit dan ook verschil tussen deze twee modellen. Het is niet alsof een tweewieler model beter is dan een driewieler, maar het is wel handig om te bedenken welke eigenschappen je belangrijk vindt aan een bakfiets. Kies je voor extra stabiliteit, of lichter fietsen? Een driewieler biedt meer stabiliteit waardoor je geen moeite hoeft te doen om balans te houden. De bestuurder moet wel meer moeite doen om vooruit te komen dan bij een tweewieler. Een tweewieler heeft namelijk minder weerstand ten opzichte van de weg en komt daardoor makkelijker vooruit. Sommige fietsers geven echter aan het moeilijk te vinden om de bakfiets in balans te houden, vooral bij lage snelheden. Ook dien je bij een type met twee wielen vaak een voet op de grond te houden bij het stilstaan. Kies je liever voor ‘the best of both worlds’? Dat kan. Een elektrische bakfiets met drie wielen biedt balans en trapondersteuning.

Bakfiets online kopen bij Fietsenwinkel.nl

Een bakfiets kopen doe je niet zomaar. Je moet hier goed over nadenken wat het juiste model type en merk is. Deze moeten goed aansluiten bij jouw behoeftes. Vandaar dat Fietsenwinkel.nl gebruik maakt van onze ‘100 dagen bedenktijd-garantie’. Fietsenwinkel.nl heeft als doel om al haar klanten blij te maken en voor een lange periode fietscomfort te leveren. Als je binnen de periode van 100 dagen besluit dat de bakfiets toch niet zo goed bij jouw past, kun je het bestelde product gewoon aan ons terugsturen. Samen met onze uitstekende service en laagste prijs garantie zorgen deze voorwaarden ervoor dat je zorgeloos kunt bestellen. Nog niet overtuigd? Bekijk zeker onze reviews. Hierin zie je de mening van andere klanten die online besteld hebben op Fietsenwinkel.nl.

Goedkope bakfiets: multifunctionele krachtpatser

Met een goedkope bakfiets heb je tal van mogelijkheden! Dit sterke werkpaard heeft een ruime bak voor het meenemen van bagage, boodschappen en andere spullen. Ook je kinderen zijn hiermee eenvoudig te vervoeren. Dit is ideaal als je in een stedelijke omgeving woont. Op een goedkope bakfiets rij je namelijk snel van A naar B. Ervaar het voordeel van de royale laadruimte en het gemak, waarmee je zelfs met een zwaardere lading fietst. Dit type fiets heet niet voor niets ‘cargobike’ in het Engels. Een bakfiets is eenvoudig te besturen en gemaakt van degelijke onderdelen.

De diverse modellen van bijvoorbeeld Bakfiets.nl bieden kinderen bovendien een veilige instap. Er zit veelal standaard een bankje met gordels in. Dit biedt je kids de noodzakelijke veiligheid in het verkeer. Verder zijn er vele handige accessoires te koop. Denk aan een speciale kinderzitjes, dekzeilen en speciale tentjes om de bak te overkappen. Ontdek de vele varianten van de bakfiets bij Fietsenwinkel.nl. De grootte van de bak en het aantal versnellingen varieert bijvoorbeeld per model. Voor elk budget is er een passende oplossing. Ook een goedkope bakfiets bij ons is van hoge kwaliteit. Je wilt er immers lang plezier van hebben!

Producten vergelijken