Kunststof fietsmanden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kunststof fietsmanden

Een kunststof mand is een echte toevoeging voor op uw fiets. Een kunststof fietsmand is erg handig wanneer u net dat extra beetje bagage wilt meenemen op de fiets! Boodschappen, schoolspullen, een tas of misschien uw hondje? Alles is mogelijk: Fietsenwinkel.nl biedt verschillende soorten kunststof manden aan. De kunststof manden zijn gemakkelijk te bevestigen: soms is zelfs een stel tie wraps voldoende! U kunt de kunststof fietsmand op verschillende plekken op uw fiets bevestigen. Bijvoorbeeld op uw Bagagedrager ,stuur of voordrager. Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen tussen een grote of kleine fietsmand. Op deze pagina vindt u alle kunststof fietsmanden van Fietsenwinkel.nl, er is dus altijd wel een fietsmand die past bij u én uw fiets.

Welke merk Fietsmand?

Binnen de fietsmanden zijn er een paar grote merken actief. Zo richt New Looxs zich vooral op trendy en design fietsmanden en ontwikkelt Basil vooral stijlvolle en stevige kunststof fietsmanden. Voor alle merken blijft gelden dat een fietsmand het mooist blijft wanneer deze op een droge plek gestald is. Staat uw fiets met fietsmand daarentegen vaak buiten? Overweeg dan een fietskrat aan te schaffen.

Niet op zoek naar een kunststof fietsmand

Fietsenwinkel.nl heeft een ruim assortiment fietsmanden, elk gemaakt van verschillend materiaal. Bekijk onderstaande categorieën eens voor het aanbod:

Producten vergelijken