Watt elektrische fietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

WATT elektrische fietsen

Watt elektrische fietsen

Een mix tussen old-school, hip en modern; dat zijn de e-bikes van WATT. In stijl rijden door de stad of naar werk, met een WATT word je gezien. De elektrische fietsen van dit Nederlandse merk zijn échte urban rides. De collectie e-bikes heeft een retro design dat tot in de puntjes is afgewerkt. Het is WATT gelukt om de e-bikes de charme van de klassieke fiets te geven met de luxe van de moderne e-bike. De elektrische motor vind je in het achterwiel en geeft een krachtige ondersteuning tijdens het fietsen. De aandrijving vindt plaats via een snelheidssensor bij je trapas. De motor heeft 5 verschillende ondersteuningsniveau ’s en biedt ondersteuning tot 25 km/u. Daarnaast zorgen de dikke stadsbanden voor een comfortabele rit en de moderne verlichting voor zichtbaarheid in het donker en slecht weer.

WATT Fietsen ontwerp en onderhoud

De WATT e-bikes hebben een 'onzichtbare' accu. Dit betekent dat de accu's verwerkt zijn in het frame van de elektrische fiets. In tegenstelling tot veel andere elektrische fietsen waar een accu in of op het frame zichtbaar is, zijn de accu's bij WATT elektrische fietsen niet zichtbaar. De accu's zijn gemakkelijk op te laden via een laadkabel, net als bij uw mobiele telefoon. Hoe groot de actieradius is ligt aan een aantal factoren, zoals gewicht, tegenwind en ondersteuningsstand. Gemiddeld kunt u met een volle accu zo'n 40 tot 70 km afleggen, meer dan genoeg voor uw ritjes door de stad.

WATT e-bikes zijn onderhoudsvriendelijk

Het strakke en minimalistische ontwerp van de elektrische fietsen van WATT, maakt deze e-bikes onderhoudsvriendelijk. Het weglaten van toeters en bellen zorgt ervoor dat deze ook niet schoongehouden hoeven te worden. Afhankelijk van het model kan het zijn dat deze nog onderhoudsvriendelijker is, zo is zijn de modellen met riemaandrijving nog onderhoudsvriendelijker.

WATT fietsen: e-bike series

De WATT e-bikes zijn in te delen in verschillende series. Iedere WATT e-bike is ontworpen dezelfde gedachte: een minimalistische urban e-bike voor een eerlijke prijs.

WATT New York: De WATT New York is de eerste e-bike die WATT gemaakt heeft. Nu, een aantal generaties verder, doet deze fiets het nog steeds goed in prijs-kwaliteit verhouding. Kenmerkend zijn de schijfremmen en het geïntegreerde voorlicht voor een vriendelijke prijs.

WATT Boston: De WATT Boston biedt een retro look en feel. Het bruine zadel gecombineerd met de bruine handvatten benadrukken dit. De brede banden en het hogere, bredere stuur maken dat dit de meest comfortabele WATT in de collectie is. De WATT Boston is beschikbaar in een heren- en een damesmodel.

WATT Brooklyn: De WATT Brooklyn is het meest luxe model in de WATT series. Deze fiets is uitgerust een met een carbon riemaandrijving en het grote display is volledig in het stuur geïntegreerd. Het geïntegreerde voor- en achterlicht passen helemaal bij de luxe uitstraling van de WATT Brooklyn.

WATTt e-bike kopen?

De elektrische fietsen van WATT zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop of in een van onze e-bike winkels. Wilt u een WATT elektrische fiets kopen maar twijfelt u nog? Geen zorgen, onze e-bike specialisten helpen u graag op weg! Een elektrische fiets aanschaffen kan een grote aankoop zijn. Daarom wilt u goed ingelicht worden en persoonlijk advies krijgen. Bij Fietsenwinkel.nl bent u hiervoor aan het juiste adres! Onze e-bike specialisten bieden u professioneel en persoonlijk advies op maat. Dit kan via mail, telefoon of chatten natuurlijk ook in een van onze e-bike winkels of e-bike Megastore! Hier bent u ook van harte welkom om te proefrijden op de WATT elektrische fietsen die in de showroom staan.

 

Keuzehulp
Producten vergelijken