Roetz elektrische fietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Roetz elektrische fietsen

Klassieke fietsen, handgemaakt in Amsterdam, maar dan met een moderne twist! De e-bikes van Roetz zijn het perfecte voorbeeld van duurzaamheid, circulair design en upcycling, iets wat steeds belangrijker wordt in ons gezamenlijk streven om groener te leven. Bij Roetz geloven ze in tweede kansen en zien zij bruikbare grondstoffen waar anderen schroot zien. Van afgedankte tweewielers weten zijn hippe elektrische fietsen te maken die weer jaren de weg op kunnen om u plezierige kilometers te laten beleven!

Circulair en duurzame e-bikes

Ieder jaar worden er ongeveer 1 miljoen fietsen bij het vuil gezet. Enorm zonde, aangezien veel van de onderdelen nog goed bruikbaar zijn! Roetz vindt dat dit anders kan en is sinds 2011 bezig om verspilling tegen te gaan door deze afgedankte fietsen her te hergebruiken. Door onderdelen te reinigen en te bewerken geeft Roetz ze een tweede leven en behalen ze met hun huidige collectie 30% circulariteit. Zo gebruiken de e-bikes van Roetz frames van weesfietsen: fietsen die losgeknipt worden door de gemeente. De fietsen worden gedemonteerd in losse onderdelen en na een kwaliteitscheck worden alleen de onderdelen gebruikt die aan de hoge standaarden voldoen. Maarliefst 20 ton aan grondstoffen is bespaard door deze circulaire productiemethode. De volgende stap voor Roetz? E-bikes en reguliere fietsen op de markt brengen die 100% circulair zijn. met als doel het aanbieden van betaalbare, duurzame (elektrische) fietsen van hoge kwaliteit.

Uw Roetz e-bike is uniek!

Omdat Roetz e-bikes hergebruikte frames en onderdelen gebruiken, is geen Roetz e-bike hetzelfde! Elke fiets die bij Roetz vandaan komt is one-of-a-kind met unieke details. Als u goed speurt komt u misschien nog wel ergens een oud ornament of zegel tegen van het originele merk.

Roetz e-bike kopen

Een elektrische fiets van Roetz op het oog, maar nog niet zeker welke nou het meest geschikt is voor u? Onze e-bike experts staan voor u klaar! Een ebike kopen is een flinke uitgave, dus wij begrijpen maar al te goed dat u een weloverwogen beslissing wilt maken voordat u overgaat tot aankoop. Kom daarom eens langs in een van onze 10 e-bike winkels of e-bike Megastore voor een vrijblijvende proefrit op onze Roetz e-bikes. Stel uw vragen aan onze experts en zij geven u persoonlijk advies om zo de juiste keuze te kunnen maken. Natuurlijk staan zij ook voor u klaar via telefoon, mail of de chat. Plan vrijblijvend uw proefrit in en wij helpen u graag op weg!

Keuzehulp
Producten vergelijken