31 mei t/m 9 juni - E-bike Outlet 10-daagse in onze Megastore Utrecht! Lees meer »

Giant Elektrische fiets

Giant Triple X e-bikes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Giant triple X series

De Giant triple X serie is de populairste serie van Giant. Het minimalistische en functionele design gecombineerd met de onovertroffen rijeigenschappen maken deze e-bikes geliefd bij een breed publiek. De e-bikes in de Giant Triple X serie bestaan uit hippe elektrische transportfietsen. Naast het strakke design is de Giant Triple X ook functioneel. Zo is deze voorzien van een dubbele standaard waardoor de fiets stevig blijft staan wanneer deze geparkeerd staat. Een Giant Triple X nodigt uit om bijvoorbeeld een boodschappen- of schooltas mee te nemen op de voordrager. Het handige stuurslot zorgt ervoor dat de fiets niet omvalt wanneer deze stil staat met een tas op de voordrager.

Yamaha voorwielmotor met smart assist

De e-bikes in de Giant Triple X serie zijn voorzien van een Yamaha voorwielmotor. Ook wel de Syncdrive Move genoemd. Het koppel van 20Nm brengt u moeiteloos van A naar B. De verschillende ondersteuningsniveau ’s zijn gemakkelijk via het led-display te bedienen. De Giant Triple X beschikt zelfs over een luxe smart assist functie. Met deze functie ingeschakeld berekenen de sensoren in de fiets automatisch de juiste mate van ondersteuning op basis van de trapfrequentie van de berijder.

De Giant Triple X biedt de mogelijkheid om via bluetooth verbinding te maken met de Giant Ridecontrol app. Deze app maakt het mogelijk motorinstellingen en ondersteuningsverhoudingen in te stellen naar uw eigen wensen en rijstijl.

Naast deze luxe applicatie biedt Giant ook de mogelijkheid om de accu te upgraden tot 500Wh. Dit biedt een bereik tot 130km.

Giant Triple X dames- en heren modellen

De Giant Triple X is beschikbaar in een heren- en een damesmodel. Daarnaast zijn er verschillende framematen verkrijgbaar. Alle e-bikes in de Giant Triple X serie worden afgeleverd met betrouwbare en veilige hydraulische schijfremmen van Shimano. Alle modellen zijn te verkrijgen met een 300-,400-, of 500Wh accu.

Bekijk de modellen hieronder:

Giant Triple X E+ 1 Dames: Beschikbaar in de kleuren Classic Black en Good Grey. De framematen zijn: small(45cm), medium(50cm) en large(55cm)

Giant Triple X E+ 1 Heren: Beschikbaar in de kleur classic black. De framematen zijn: medium(50cm), large(55cm) en xl(60cm)

Keuzehulp
Producten vergelijken