Accu Upgrade Weken! Tot en met 21 april een gratis accu upgrade bij héél veel e-bikes.

Cube Supreme Sport

De Cube Supreme Sport is een variant van de bekende Cube Supreme Hybrid elektrische stadsfiets. Hierdoor is deze fiets geschikt voor bergachtig terrein. De comfortabele zithouding blijft behouden, aangezien de frames identiek zijn aan die van de Supreme Hybrid. Dankzij de en de sterke middenmotor is de Cube Supreme Sport ideaal voor lange tochten in heuvelachtige gebieden met weinig inspanning. Ontdek de Cube Supreme Sport hieronder: ...

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Cube Supreme Sport

De Cube Supreme Sport. Dit model stamt af van de welbekende Cube Supreme Hybrid elektrische stadsfietsen. De Cube Supreme Sport is daarentegen alleen uitgerust met een derailleur. Waardoor de fietsen ook goed geschikt zijn voor in de bergen.Ook heb je exact dezelfde comfortabele zithouding als op de Supreme Hybrid. Dit doordat de frames niets van elkaar verschillen.

Waarom de Cube Supreme Sport?

Doordat de fiets is uitgerust met een derailleur heeft de fiets net wat meer versnellingen dan een fiets met een versnellingsnaaf. Door zijn extra versnellingen is de Cube Supreme Sport de ideale touring fiets om comfortabel in heuvelachtige gebieden te rijden. Rij zonder enkele moeite lange tochten met het grote standaard accupakket en de sterke Bosch Middenmotor.

 

Producten vergelijken