• Thuisbezorgd in NL en BE
 • 10.000 e-bikes snel leverbaar
 • 120 servicepartners in Nederland

E-bike keuzehulp

Vind de juiste e-bike in 6 vragen.

 • Meerdere antwoorden mogelijk Wat voor frametype zoekt u?
  Het is voor ons belangrijk om te weten, welk frametype u wenst. U kunt kiezen uit een hoge instap, ook wel bekend als een herenframe. U kunt daarnaast kiezen voor een lage instap, dames-/ of trapeze frame, deze is uiteraard voor heren geschikt.
 • Meerdere antwoorden mogelijk Wat voor type e-bike zoekt u?
  Om de beste resultaten te kunnen tonen, willen we graag weten naar welke type e-bike u opzoek bent.
 • Meerdere antwoorden mogelijk Waar moet de motor in uw e-bike zitten?
  Het kiezen van de juiste motorpositie is een van de belangrijkste keuzes bij het aanschaffen van een e-bike. Dit bepaalt namelijk uw aandrijving, het rijgedrag en de prijs. Een e-bike met een motor in het voorwiel is vaak voordeliger dan een fiets met een middenmotor. Daarentegen is een e-bike met middenmotor vaak het populairst. De midden-/achterwielmotor zijn vooral geschikt voor heuvels/bergen en een voorwielmotor is daar minder geschikt voor.
 • Meerdere antwoorden mogelijk Heeft u een voorkeur voor de positie van de accu op de e-bike?
  De accu van een e-bike bevindt zich in of op het frame of in de bagagedrager. Een accu in de bagagedrager is voordeliger, maar minder luxe op het eerste gezicht dan een accu in het frame. De accupositie bepaalt onder andere de stabiliteit op de weg en de gewichtsverdeling van de fiets.
 • Meerdere antwoorden mogelijk Heeft u een voorkeur voor het type aandrijving?
  Een e-bike wordt aangedreven door een ketting of riem, ook wel een belt genoemd. De beltaandrijving is onderhoudsvriendelijk, soepel en gaat 3-5 keer zo lang mee als een ketting. Een beltaandrijving werkt enkel i.c.m. een naafversnelling. De kettingaandrijving is te combineren met zowel een naaf als derailleurversnelling. De naafversnellingen is (vaak) i.c.m. een gesloten kettingkast en dankzij de derailleurversnelling geniet u van een groot verzet.
 • Meerdere antwoorden mogelijk Hoe lang bent u bereid te wachten op de juiste e-bike?
  Hieronder kunt u door middel van het invullen van uw lichaamslengte direct zien, welke e-bikes er snel leverbaar zijn.

Vraag / 6

Producten vergelijken