Cube Elektrische Fietsen

De elektrische fietsen van Cube, we hebben ze bij Fietsenwinkel.nl! Cube staat bekend om hun uitstekende Duitse kwaliteit, perfectionisme en constante innovatie. Met Cube elektrische fietsen is er voor ieder type fietser wel een model dat aansluit op de wensen en gebruik. Zo zijn comfortabele stadsfietsen ideaal voor woon-werkverkeer, tot elektrische bakfietsen die kinderen en/of andere bagage veilig en comfortabel van A naar B brengen. ...

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cube e-bikes

Elke fietser is wel bekend met het Duitse fietsenmerk Cube en de kwalitatieve sport- en toerfietsen met sterke prijs-kwaliteitsverhouding die zij op de markt brengen. Nu de elektrische fiets steeds populairder wordt, heeft ook de Cube e-bike zich sterk ontwikkeld van toerfiets tot elektrische bakfiets met een kettingaandrijving of onderhoudsarme riemaandrijving. Met populaire series als de Kathmandu en Touring biedt Cube uitstekende elektrische toerfietsen aan waarmee je zorgeloos en comfortabel mee op avontuur kunt gaan! Geen heuvel is te hoog en geen windvlaag te sterk wanneer je op een elektrische Cube fiets de weg op gaat.

Elektrische fietsen zijn inmiddels niet weg te denken uit het huidige straatbeeld. Naast e-bikes is de elektrische mountainbike, ook wel E-MTB genoemd, ook aan een opmars bezig. Op steeds meer mountainbike trails crossen elektrische mountainbikes rond. Cube verkoopt full suspension en hard trail E-MTB’s. Deze zijn voorzien van hoogwaardige elektrische en mechanische componenten.

Innovatie en kwaliteit in Cube elektrische fietsen

Cube staat als merk voor perfectionisme, innovatie en een scherp oog voor detail. Zeker op het gebied van e-bikes loopt Cube voorop als gevestigd fietsenmerk. De elektrische fietsen van Cube worden op elk onderdeel uitvoerig getest en zijn voorzien van de modernste facetten. En ondanks al deze eisen weet Cube haar elektrische fietsen ook nog eens betaalbaar te houden, ze zijn niet eens duurder dan de fietsen van andere minder sportieve merken. Wat een Cube elektrische fiets ook kost, hij is het altijd waard! Alle Cube e-bikes zijn gemaakt met de rijder en de functie in het achterhoofd en dat is dan ook de reden dat Cube elektrische fiets steeds meer fans krijgen.

Cube e-bike series

De elektrische fietsen van Cube zijn onder te verdelen in verschillende series. Iedere serie heeft zijn eigen unieke eigenschappen, zonder daarbij de kenwaarde van het merk uit het oog te verliezen. De populairste series, de Touring en de Kathmandu, lichten we hieronder verder uit.

Cube Touring

De Cube Touring is een veelzijdige serie van Cube. Het zijn betaalbare e-bikes met betrouwbare componenten. Zoals je mag verwachten van een Elektrische fiets van Cube. Er zijn modellen beschikbaar met 400-,500- en 625Wh accu’s. Daarnaast is een Cube touring altijd voorzien van een Bosch Performance Line motor met een koppel van 65Nm.

Lees meer over de Cube Touring Serie

Cube Kathmandu

De Kathmandu serie van Cube is er een voor krachtpatsers. Deze e-bikes zijn voorzien van een Bosch performance line CX motor, wat een garantie is voor hard en sportief rijden. Het maakt deze elektrische fietsen van Cube geschikt voor toertochten in heuvelachtig en bergachtig terrein. De Cube Kathmandu’s zijn verkrijgbaar met een 500- of een 625Wh accu.

Lees meer over de Cube Kathmandu serie.

E-bikes van Cube met Bosch motor

Dat Cube voor perfectionisme gaat is niet alleen duidelijk te zien in de afwerking van hun e-bikes, maar ook in de rijervaring en het comfort wat ze bieden. Dit is mede te danken aan de hoge kwaliteit Bosch middenmotoren die standaard gebruikt worden op Cube e-bikes. Deze motoren zorgen voor een goede hoeveelheid kracht waarbij het voelt alsof u tijdens het fietsen een duwtje in de rug krijgt.

Cube prijswinnende elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Cube vallen in de smaak bij een breed publiek. De e-bikes van Cube zijn de laatste jaren bekroond met meerdere prijzen. Onder andere tijdens de ANWB e-bike test en de Consumentenbond e-bike test 2022 werd Cube prijswinnaar. Het oordeel van de jury: “Deze krachtpatser is een super allround e-bike: zowel geschikt voor (woonwerk-)ritjes door weer en wind, maar óók voor toertochten met hier en daar een helling.”

Naast positieve testresultaten is het prettig om te weten wat andere gebruikers vinden van de Cube e-bikes. Het lezen van een Cube e-bike review helpt bij het maken van de juiste keuze. Bekijk een review van een Cube e-bike op de pagina’s van de fietsen.

Cube elektrische fietsen kopen?

Bij Fietsenwinkel.nl hebben wij een ruim aanbod aan Cube elektrische fietsen. In onze winkels staan zowel Cube elektrische damesfietsen als Cube elektrische herenfietsen waar u vrijblijvend een proefrit op kunt maken. Twijfelt u nog welke Cube e-bike het meest geschikt is voor u? Kom dan eens een proefrit maken in onze e-bike winkels of e-bike Megastore. Onze e-bike experts helpen je graag op weg! Een elektrische fiets is een flinke uitgave. U wilt daarom voordat u een elektrische fiets koopt natuurlijk goed ingelicht worden en deskundig advies ontvangen. Bij Fietsenwinkel.nl bent u hiervoor op het juiste adres. Onze e-bike specialisten bieden je professioneel en persoonlijk advies.

Keuzehulp
Producten vergelijken