Butchers & Bicycles elektrische bakfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Butchers & Bicycles

Butchers & Bicycles is een Deens e-bike merk wat pure kwaliteit uitstraalt. Solide elektrische bakfietsen met een prijswinnend design en van alle gemakken voorzien. De elektrische bakfietsen van Butchers & Bicycles hebben als doel om de overgang van auto naar e-bikes makkelijker te maken. Dit doen ze door een elektrische bakfiets van hoge kwaliteit te leveren, waar veiligheid en plezier voorop staan, zowel voor de bestuurder als passagier. De bakfietsen worden geleverd met een zeer krachtige Bosch Performance Line middenmotor die u voldoende ondersteuning zal bieden om u snel van A naar B te brengen, zelfs met volle lading! Neem uw kinderen mee op avontuur en trotseer de heuvels en bospaden die met een standaard bakfiets niet te berijden zijn. 

Het gemak van een elektrische bakfiets

Met een standaard (elektrische) fiets kunt u één of twee kinderen voeren. Wilt u daarnaast ook nog boodschappen meenemen, dan moet u vaak al gebruik maken van een fietsmand of fietstassen. Met een boodschappentas aan uw stuur fietsen is eigenlijk te gevaarlijk. Een elektrische bakfiets is daarom de perfecte volgende stap wanneer u wel veel wilt vervoeren, maar toch liever niet de auto wilt pakken. Met een Butchers & Bicycles elektrische bakfiets heeft u de perfecte combinatie van laadruimte en mobiliteit! De krachtige Bosch motoren bieden u trapondersteuning zodat u zonder moeite uw volle bak door stad en land kan navigeren. Met snelheid verplaatst u zich door plekken waar u met de auto vast zou staan. 

Het kopen van een Butchers & Bicycles bakfiets

Wij snappen ook dat een elektrische bakfiets niet zomaar iets is wat u koopt. Elektrische bakfietsen kunnen namelijk aan de prijzige kant zijn en daarom wilt u graag goed geïnformeerd zijn over uw toekomstige aankoop. Onze e-bike experts helpen u daarom graag op weg! Zij geven u persoonlijk en deskundig advies over alle elektrische bakfietsen in ons assortiment. Dit kan via mail, telefoon of chat, maar natuurlijk ook in een van onze winkels! Hier bent u ook van harte welkom voor een proefrit.

Butchers & Bicycles elektrische bakfiets leasen

Ook zakelijk is een elektrische bakfiets natuurlijk een interessante aanvulling op de vervoersmogelijkheden. Aan de ene kant omdat de toegankelijkheid van diverse centra met de auto nou eenmaal steeds minder wordt. Aan de andere kant omdat een elektrische bakfiets voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Van de laadbak voor materiaal tot het bezorgen van goederen. Met Fietsenwinkel.nl Zakelijk maakt het team achter Fietsenwinkel.nl een Butchers & Bicycles elektrische bakfiets leasen makkelijker dan u voor mogelijk hield! Voor zowel werkgevers als werknemers hebben wij leaseplannen beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Keuzehulp
Producten vergelijken