Accu Upgrade Weken! Tot en met 21 april een gratis accu upgrade bij héél veel e-bikes.

Bohlt elektrische vouwfietsen / plooifietsen

Op zoek naar een robuust en stoer design elektrische vouwfiets? De elektrische vouwfietsen van Bohlt bieden je het nodige comfort om moeiteloos van A naar B te komen vanaf huis of in combinatie met het openbaar vervoer of de auto. Alle Bohlt elektrische vouwfietsen met het eenvoudige vouwmechanisme maken het mogelijk om het stuur, het frame en de pedalen gemakkelijk samen te vouwen. Zo ben je snel klaar om op pad te gaan en de fiets op te bergen. ...

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische vouwfietsen van Bohlt

De elektrische vouwfietsen (ook wel plooifiets of e-fold genoemd) van Bohlt zijn te herkennen aan hun robuuste en futuristische designs. Met de nieuwste moderne technologieën loopt Bohlt als een van jonge speler voorop in het elektrische vouwfietsen segment! Bohlt weet het rijden van A naar B weer leuk te maken met hun betrouwbare en duurzame elektrische vouwfietsen.

Een toegankelijke elektrische vouwfiets

De Bohlt elektrische vouwfietsen zijn voor iedereen toegankelijk. Het zijn no-nonsense vouwfietsen die gemakkelijk zijn in gebruik, zowel tijdens het fietsen als wanneer u hem op moet vouwen voordat u de trein in stapt. Bohlt weet hun elektrische vouwfietsen voor een schappelijke prijs aan te bieden zodat iedereen kan genieten van hun duurzame e-bikes. Het robuuste en stoere design maakt deze vouwfiets populair bij zowel jong en oud! Voor zowel zakelijk als particulier gebruik zijn de Bohlt vouwfietsen geschikt. Gebruik hem bijvoorbeeld voor korte ritjes naar de supermarkt, of juist voor woon-werkverkeer! Met 25 km/u doen de e-bikes van Bohlt niet onder aan de reguliere elektrische fietsen. Zonder veel inspanning te leveren haalt u deze snelheid en bent u voor u het weet op uw bestemming aangekomen. De achterwielmotor levert voldoende kracht en voelt natuurlijk aan.

Perfect in combinatie met het OV

Een elektrische vouwfiets van Bohlt is perfect te combineren met het reizen in het O.V. De e-vouwfietsen zijn eenvoudig op te vouwen en van lichtgewicht materialen gemaakt. Zo neemt u uw Bohlt e-bike gemakkelijk mee in de trein, bus of metro. Bijna op bestemming aangekomen? Vouw de e-bike weer uit, zet hem aan en rijden maar! Gebruikt u de elektrische vouwfiets liever voor recreatieve ritten? Neem hem dan mee in de kofferbak of caravan wanneer u op vakantie gaat zodat u op bestemming direct kan fietsen!

Actieradius van de Bohlt elektrische vouwfietsen

De actieradius van een e-vouwfiets is een belangrijk aandachtspunt. Dit is namelijk de afstand die de e-bike kan afleggen zonder dat de accu tussentijds opgeladen moet worden. De Bohlt elektrische vouwfietsen hebben een actieradius tussen de 35 en 50 kilometer. Echter, houdt er wel rekening mee dat bijvoorbeeld tegenwind invloed kan hebben. De motor moet dan meer kracht leveren en zal dus ook meer energie vragen van de accu. Is het buiten kouder dan 10 graden Celsius? Dan kan dit ook invloed hebben op de actieradius. Ook factoren als bandenspanning, gewicht of type wegdek beïnvloeden hoe ver u kunt rijden met een volle accu. Met ongeveer 4 uur zijn de Bohlt accu’s weer opgeladen. Wanneer u hem dus bij binnenkomst op kantoor aan het stroom legt, dan is de Bohlt weer helemaal klaar voor gebruik als u naar huis gaat!

Bohlt elektrische vouwfiets kopen

Interesse in een van de Bohlt elektrische vouwfietsen, maar nog niet zeker welke het meest geschikt is voor u? Onze e-bike experts staan voor u klaar! Een Bohlt e-vouwfiets kopen is een flinke uitgave, dus wij begrijpen goed dat u goed geïnformeerd wilt zijn voordat u overgaat tot aankoop. Kom daarom eens langs in een van onze 10 e-bike winkels of e-bike Megastore voor een vrijblijvende proefrit op de Bohlt’s in onze collectie! Stel uw vragen aan onze experts en zij geven u persoonlijk advies om zo de juiste keuze te kunnen maken. Natuurlijk staan zij ook voor u klaar via telefoon, mail of de chat. Plan vrijblijvend uw proefrit in en wij helpen u graag op weg!

Producten vergelijken