Retourneren van mijn bestelling

Het kan voorkomen dat je je bestelling wilt retourneren. Dat is natuurlijk mogelijk, maar er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Lees deze voorwaarden eerst goed door om te zien of jouw bestelling in aanmerking komt!

Fiets retourneren

Als je fiets aan de voorwaarden voldoet, kun je je fiets retourneren. Er zijn hiervoor verschillende scenario’s. Bekijk ze hier. Het kan dus zijn dat we een afschrijving rekenen als je je fiets gebruikt en/of beschadigd terugstuurt.

Voor het ophalen van je retourfiets rekenen wij €29,99.

Vraag hier je retour aan

Accessoire retourneren

Een accessoire kan je ook retourneren via de bovenstaande button. De kosten van het retourneren van een accessoire zijn voor eigen rekening. Hoe hoog die kosten zijn, dat verschilt per product (gewicht, afmeting) en vervoerder.

Fietsaccu retourneren

Heb je een losse accu gekocht en wil je deze retourneren? Dat is mogelijk de accu aan de voorwaarden voldoet. Het kan dus zijn dat we een afschrijving rekenen als je je accu gebruikt en/of beschadigd terugstuurt.

Vraag hier je accuretour aan

De accu kan bij je thuis worden opgehaald door onze leverancier Packs of je kunt de accu naar een Fietsenwinkel.nl winkel brengen. Voor beiden gevallen brengen wij retourkosten in rekening van €8,99.

Producten vergelijken