• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Retourneren van mijn bestelling

Het kan voorkomen dat u uw bestelling wilt retourneren. Lees daarvoor eerst goed onze retourvoorwaarden door. Hieronder vindt u onze retourprocessen.

Fiets retourneren

Om een fiets te retourneren vult u eerst het retourformulier in en mailt deze naar [email protected]. Binnen 5 werkdagen wordt uw retour in behandeling genomen. Vervolgens heeft u 2 keuzes: Wilt u de fiets in een winkel inleveren? Dan kunt u direct hierna naar de winkel komen. In die winkel zal uw retour worden aangenomen en verwerkt. Wilt u de fiets thuis laten ophalen? Dan wordt er na uw verzonden e-mail met het retourformulier contact met u opgenomen voor een afhaal opdracht.

Retourneren in een winkel is gratis. Voor het ophalen van uw bestelling houden wij €39,95 retourkosten in op het aankoopbedrag, tenzij de fiets verkeerd of beschadigd is geleverd.

Download hier het retourformulier voor fietsen

Accessoire retourneren

Om een order te retourneren met alleen accessoires vult u eerst het retourformulier in en mailt deze naar [email protected]. Binnen 5 werkdagen wordt uw retour in behandeling genomen. Vervolgens heeft u 2 keuzes: Wilt u de order in een winkel inleveren? Dan kunt u direct hierna naar de winkel komen. In die winkel zal uw retour worden aangenomen en verwerkt. Wilt u de order naar ons terugsturen? Dan wordt er na uw verzonden e-mail met het retourformulier een gefrankeerd label naar u gestuurd (kan een paar dagen duren) dat u kunt gebruiken voor uw retourpakket.

Retourneren in een winkel is gratis. Voor het verzenden van uw order houden wij €6,95 retourkosten in op het aankoopbedrag, tenzij de geretourneerde artikelen verkeerd of beschadigd zijn geleverd.

Download hier het retourformulier voor accessoires

Producten vergelijken