31 mei t/m 9 juni - E-bike Outlet 10-daagse in onze Megastore Utrecht! Lees meer »

Retourneren van mijn bestelling

Het kan voorkomen dat u uw bestelling wilt retourneren. Lees daarvoor eerst goed onze retourvoorwaarden door. Hieronder vindt u onze retourprocessen.

Fiets retourneren

Om een fiets te retourneren vult u eerst het retourformulier in en mailt deze naar [email protected]. Dit mag ons eigen retourformulier zijn, of het Europees modelformulier voor herroeping. Binnen 5 werkdagen wordt uw retour in behandeling genomen. Vervolgens heeft u 2 keuzes: Wilt u de fiets in een winkel inleveren? Dan kunt u direct hierna naar de winkel komen. In die winkel zal uw retour worden aangenomen en verwerkt. Wilt u de fiets thuis laten ophalen? Dan wordt er na uw verzonden e-mail met het retourformulier contact met u opgenomen voor een afhaal opdracht.

Retourneren in een winkel is gratis. Voor het ophalen van uw bestelling houden wij €39,95 retourkosten in op het aankoopbedrag, tenzij de fiets verkeerd of beschadigd is geleverd.

Download hier het retourformulier voor fietsen

Download hier het Europees modelformulier voor herroeping

Accessoire retourneren

Om een order te retourneren met alleen accessoires vult u eerst het retourformulier in en mailt deze naar [email protected]. Dit mag ons eigen retourformulier zijn, of het Europees modelformulier voor herroeping. Binnen 5 werkdagen wordt uw retour in behandeling genomen. Vervolgens heeft u 2 keuzes: Wilt u de order in een winkel inleveren? Dan kunt u direct hierna naar de winkel komen. In die winkel zal uw retour worden aangenomen en verwerkt. Wilt u de order naar ons terugsturen? Dan wordt er na uw verzonden e-mail met het retourformulier een gefrankeerd label naar u gestuurd (kan een paar dagen duren) dat u kunt gebruiken voor uw retourpakket.

Retourneren in een winkel is gratis. Voor het verzenden van uw order houden wij €6,95 retourkosten in op het aankoopbedrag, tenzij de geretourneerde artikelen verkeerd of beschadigd zijn geleverd.

Download hier het retourformulier voor accessoires

Download hier het Europees modelformulier voor herroeping

Keuzehulp
Producten vergelijken