E-Bike Outlet 10-daagse: van 9 t/m 18 juni in onze Megastore Utrecht! Meer info »

Retourvoorwaarden

Hieronder vindt u onze voorwaarden bij het retourneren van uw bestelling.

Bedenktijd & terugsturen

U heeft op uw aankopen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd (of: herroepingstermijn) verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u (of iemand die u heeft aangewezen als ontvanger) het product fysiek in bezit krijgt. Dit is het moment dat de ontvanger het pakket in handen krijgt en niet de vervoerder. Retourneren kan dus indien u binnen de termijn van 14 dagen de retour bij ons aanmeldt via het retourformulier.

Wanneer wij uw melding van herroeping hebben ontvangen, dient u binnen opnieuw maximaal 14 dagen de producten aan ons terug te sturen of te overhandigen.

Retourkosten

De retourkosten van het terugsturen van de producten komen voor uw rekening tenzij de bestelling incorrect is geleverd. Incorrect is een beschadigd of een verkeerd geleverde maat/kleur artikel.

Indien u het product zelf naar een winkel naar keuze brengt is dit uiteraard gratis. Voor het ophalen van uw retourfiets incl. eventuele accessoires houden wij €39,95 in op het aankoopbedrag. Voor het retourneren van onderdelen of accessoires houden wij €6,95 in op het aankoopbedrag.

Terugbetalen en afschrijvingen

Indien u het product in nieuwstaat retourneert ontvangt u het volledige bedrag terug m.u.v. eventuele retourkosten.

Voor een fiets betekent dit dat de fiets compleet (incl. lader en beide sleutels) zonder schade en met minder dan 5 kilometer op de teller retour moet komen. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering als gevolg van het gebruik van de fiets, indien u het product intensiever gebruikt heeft dan nodig is om het goed te kunnen testen. Om een fiets te beoordelen is het niet nodig om meer dan 5 kilometer te fietsen. Wanneer u meer dan 5 kilometer ermee rijdt, zijn wij genoodzaakt een percentage afschrijving bij u in rekening brengen, omdat wij de fiets dan niet meer als nieuw kunnen verkopen. Ook als u het product incompleet of beschadigd retourneert, zal er een afschrijving in rekening worden gebracht.

Bij accessoires geldt dat de producten onbeschadigd in de originele verpakking moeten worden teruggestuurd, inclusief eventuele toebehoren. 

De hoogte van de afschrijving wordt door een deskundige monteur bepaald, en is afhankelijk van het aantal kilometers dat op de fiets gereden is en/of de hoeveelheid schade. Doorgaans ligt een afschrijving tussen de 10% en 25% van de nieuwprijs.

Retourneren van mijn bestelling

Producten vergelijken