31 mei t/m 9 juni - E-bike Outlet 10-daagse in onze Megastore Utrecht! Lees meer »

Giant Elektrische fiets

Giant DailyTour e-bikes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Giant DailyTour e-bikes

De Giant DailyTour is een elektrische stadsfiets geplaatst in het hogere segment e-bikes. Elektrische fietsen in de Giant DailyTour serie zijn comfortabel. De brede banden zijn een stootkussen voor de hobbels en oneffenheden op het wegdek. De rechte zithouding gecombineerd met de veringen in zowel zadelpen als voorvork zorgen voor het ultieme rijcomfort.

Elektrische Giant DailyTours zijn voorzien van een Yamaha middenmotor Giant heeft een unieke samenwerking met Yamaha, wie deze motoren exclusief voor Giant produceert. Deze motoren sluiten naadloos aan bij de fietsen in de Giant DailyTour serie.

Yamaha middenmotor met de Ridecontroll applicatie

Dankzij een unieke samenwerking met Yamaha zijn de e-bikes in de Giant DailyTour serie voorzien van een Yamaha middenmotor. Deze motoren (ook wel Giant Syncdrive genoemd) sluiten perfect aan bij de DailyTour. De compacte motor is onder in het midden van het frame verwerkt, hierdoor is het zwaartepunt van de fiets laag en heeft deze een optimale weglegging. Het luxe kleurendisplay is in het midden van het stuur geïntegreerd.

De motor biedt de mogelijkheid een bluetooth verbinding te maken met de Giant Ridecontroll applicatie. Hier zijn ritgegevens in te zien en zijn de motorinstellingen geheel naar eigen behoeften in te stellen. Een Giant DailyTour wordt geleverd met een 500- of 625Wh accu.

De verschillende Giant DailyTour sub-series

De Giant DailyTour serie is te verdelen in verschillende sub-series. Iedere sub-serie heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Alle e-bikes zijn voorzien van de comfortabele componenten die de e-bikes in de Giant DailyTour kenmerken.

Giant DailyTour E+1:De DailyTour E+ 1 is voorzien van 8 versnellingen en heeft een ketting. Dankzij de 625Wh accu zijn lange fietstochten mogelijk.

Giant DailyTour E+ 1 Belt-Drive:De DailyTour E+ 1 Belt-Drive heeft 8 versnellingen en is voorzien van een riemaandrijving. Een 625Wh accu maakt deze fiets compleet.

Giant DailyTour E+ 2:De DailyTour E+ 2 heeft 7 versnellingen een kettingaandrijving. Daarnaast wordt hij geleverd met een 500Wh accu.

Giant DailyTour E+ 2 Belt Drive:De Giant DailyTour E+ 2 Belt Drive is voorzien van een riemaandrijving gecombineerd met een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf. Een 500Wh accu complementeert dit model.

Giant DailyTour E+ 3:De Giant DailyTour E+ 3 is de sportiefste variant in de Daily Tour series. Het krachtige koppel van 70Nm gecombineerd met de 9 derailleurversnellingen en de 625Wh maken deze e-bike geschikt voor (langere) ritten op heuvelachtig en bergachtig terrein.

Tijdens de Fietstest is de Giant DailyTour bekroond met een 7.8. Met name de soepele ondersteuning en de goede wegligging zijn duidelijke pluspunten van de Giant DailyTour die uit de tests sterk naar voren komen.

Keuzehulp
Producten vergelijken