fietsenwinkel

Cortina E-Blau Serie Elektrische Fietsen

Cortina E-Blau Serie Elektrische Fietsen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Cortina E-Blau MM N8 2023 Dames
  Cortina E-Blau MM N8 2023 Dames
  Sportieve e-bikes / Damesfiets
  • Middenmotor
  • 400-500Wh accu
  • 40-100km actieradius
  4.65 (1 reviews)
 2. Cortina E-Blau MM N8 2023 Heren
  Cortina E-Blau MM N8 2023 Heren
  Sportieve e-bikes / Herenfiets
  • Middenmotor
  • 400-500Wh accu
  • 40-100km actieradius
  4.65 (3 reviews)

Cortina E-Blau Serie Elektrische Fietsen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cortina E-Blau is de e-bike van nu

De Cortina E-Blau is een sportieve elektrische fiets met een modern design. De e-bike van nu draait niet alleen om comfort, het design is steeds belangrijker. Met die gedachte is de E-Blau ontworpen. Dit is bijvoorbeeld terug te zien aan de verlichting die in het frame geïntegreerd is. Ook de slanke accu is naadloos verwerkt in het frame, dit geeft de e-bike een strakke en sportieve uitstraling.

Cortina E-Blau met belt

Iets wat past bij de e-bike van nu is een belt. Ook wel bekend als de riemaandrijving. Een elektrische fiets met een belt fietst namelijk stiller, soepeler en is duurzamer. De E-Blau heeft een belt, de Gates CDX. En omdat de E-Blau een belt heeft, gaat de E-Blau wel 4 keer langer mee dan e-bikes met een traditionele fietsketting.

De karchtige middenmotor van de E-Blau

Een van pijlers waarmee de E-Blau serie zich onderscheid, is zijn krachtige middenmotor met een koppel van 90Nm. Deze SportDrive motor ontwikkelt Cortina helemaal zelf. Deze sluit dan ook naadloos aan bij de e-bikes binnen E-Blau serie. Deze krachtige middenmotor gecombineerd met de sportieve elementen die de E-Blau herbergt maakt het de ideale e-bike om te forenzen. De E-Blau is voorzien van brede banden die zorgen voor een goede wegligging. Daarnaast fungeren de brede banden als een stootkussen voor hobbels en oneffenheden die zich op de route bevinden. De stuurpen is in hoogte te verstellen , zo is de ideale houding eenvoudig in te stellen voor ieder type fietser. Of u nu liever rechtop of iets meer voorover gebogen zit.

Cortina E-Blau: 7 of 8 versnellingen

Aanvankelijk is de Cortina E-Blau met 8 versnellingen op de markt verschenen. De 8 versnellingsnaaf is lastig te verkrijgen, Cortina heeft daarom voor gekozen de fietsen uit te leveren met 7 versnellingen. De Cortina E-Blau komt dus met 7 versnellingen.

De E-Blau dames en heren

De Cortina E-Blau is verkrijgbaar in een dames- of een herenmodel. Beide modellen zijn in 1 kleurstelling te verkrijgen. Bekijk de Cortina E-Blau MM N7 Dames , welke verkrijgbaar is in de kleur Mouse Grey Matt Bekijk de Cortina E-Blau MM N7 Heren welke verkrijgbaar is in de kleur Blue Grey Matt

Producten vergelijken