fietsenwinkel

Cortina E-Octa Serie Elektrische Fietsen

Maak kennis met de Cortina E-Octa e-bikes. De Cortina E-Octa biedt hippe en comfortabele e-bikes met opvallende kleuren. Deze kwalitatieve stadsfietsen zijn uitgerust met middenmotoren en krachtige accu's. Ze bieden comfort dankzij de veringen, in hoogte verstelbaar stuur en brede banden voor extra grip. Ook zorgen de versnellingen en hydraulische schijfremmen door dat de e-bikes veilig zijn in alle weersomstandigheden. De motoren en zijn geschikt voor elk terrein. Ontdek de Cortina E-Octa hieronder. ...

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cortina E-Octa, hip en comfortabele e-bikes

De e-bikes in de E-Octa serie van Cortina bestaan uit comfortabele, hippe stadsfietsen. Kenmerkend voor de elektrische fietsen in deze serie zijn de trendy kleuren. Waar de meeste elektrische fietsen een neutrale en vaak donkere,kleuren hebben, springen deze kleuren in het oog. Met een e-bike uit de E-Octa serie van Cortina rijdt u in stijl naar uw bestemming. Naast stijlvol zijn dit kwalitatieve e-bikes met middenmotor en krachtige accu’s.

E-Octa comfortabele stadsfietsen

Een Cortina E-Octa elektrsiche fiets staat garant voor comfort. De veringen zijn comfortabel wanneer er zich oneffenheden op de weg bevinden. Bij hobbels veren deze mee waardoor de fiets minder schokt. Het stuur is in hoogte te verstellen. Hierdoor heeft u een comfortabele rechte zithouding. De brede banden zorgen naast comfort ook voor extra grip op de weg. Deze banden én de stijve frames van de Cortina E-Octa’s geven deze e-bikes een robuust karakter. De E-Octa is altijd afgemonteerd met Shimano Nexus 8 versnellingen en hydraulische schijfremmen. Hierdoor komt u onder iedere weersomstandigheid veilig tot stilstand.

Krachtige motor en grote accu’s

E-bikes binnen de E-Octa serie staan bekend om krachtige motoren en grote accu’s. Zo heeft de Bafang middenmotor een koppel van 80Nm. Binnen deze serie wordt er gebruikt gemaakt van 2 verschillende Bafang motoren. Deze werken met verschillende sensoren. Dit maakt deze elektrische fietsen geschikt voor ieder landschap. Vlak, heuvelachtig of in de bergen: geen helling is deze motor te steil.

Passend bij deze krachtige motoren zijn de grote accu’s. Er zijn accu’s beschikbaar tot 750Wh.

De modellen

De Cortina E-Octa serie bestaat uit de Cortina E-Octa MM N8 en de Cortina E-Octa Plus MM N8. Beide modellen zijn beschikbaar in een lage instap(damesframe).

Cortina E-Octa MM N8: Dit model is voorzien van een vaste zadelpen en een Bafang M300 motor. Deze Bafang motor is voorzien van een rotatiesensor.

Cortina E-Octa Plus MM N8: Dit model heeft veringen in de voorvork en in de zadelpen. De Bafang M420 motor onder deze fiets heeft een kracht en een rotatiesensor.

Producten vergelijken