Bird Bike e-bikes

Bird urban e-bikes

Op zoek naar een klassieke urban e-bike voor in de stad? Dan is de Bird Bike bij uitstek een geschikte elektrische fiets. Een stijlvol ontworpen frame, app-besturing en simplistische verwerking van het display en bekabeling maken Bird een populair merk rijders met voorkeur voor urban. ...

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bird veroverde de Noord-Amerikaanse en Europese landen met de e-scooter ofwel de elektrische step. De ‘Bird Rides’ zoals Bird deze zelf noemt zijn inmiddels normaal in het straatbeeld. Bird vestigde met technische hoogstandjes en innovatie haar naam met het doel één van de grootste merken te worden binnen de e-mobility.

Inmiddels heeft Bird een grote groep gebruikers van de Bird Rides met daarnaast een netwerk binnen de sharing economy waarmee zij eco-vriendelijke transport bevorderen. Door de grote poel aan gebruikers verzamelt Bird constant informatie om de producten verder te verbeteren en te innoveren.

Bird Bike

Sinds 2021 waagt Bird zich ook op de markt voor e-bikes en zij doen dit met verve. De elektrische fietsen van Bird zijn ontworpen voor avontuurlijke ritten, hebben een fijne wegligging en topklasse prestaties. Zo zijn deze urban e-bikes voorzien van de allerbeste veiligheidsfuncties, een 250W motor en een handmatig in te schakelen e-boost voor krachtige versnelling. Hiermee zijn ze absolute een topspeler in deze specifieke range van fietsen. Het A Frame model is daarvan ontworpen naar het klassieke herenmodel. De frames zijn hebben een modern design en zijn van aluminium.

Urban e-bikes vol innovatie

De Bird Bike zit vol innovatie, zo is er de Bafang motor in het achterwiel, een verzonken display in het stuur bovenop de stuurpen, in de buis geïntegreerde verlichting en mogelijk volledige besturing via een app op je mobiel. Deze app is speciaal voor de Bird Bike ontworpen en maakt gebruik van de eerder opgedane kennis en ervaring bij de e-scooter. Dit maakt de app eenvoudig in gebruik en een echte toevoeging voor de e-bikes van Bird.

Keuzehulp
Producten vergelijken