Altijd de laagste prijs
92% tevreden klanten in december

Roompot-Charles renner Asselman wint eerste etappe Ronde van Yorkshire

Roompot-Charles renner Asselman wint eerste etappe Ronde van Yorkshire

Na een spannende finish heeft Roompot-Charles sprinter aan het langste eind getrokken in de ronde van Yorkshire. In de stromende regen vluchtte hij samen met een aantal anderen uit het peloton waarna hij er na een knappe versnelling uiteindelijk met de winst vandoor ging! Mooi nieuws voor het Nederlandse wielrennen, maar ook zeker voor Jesper, zijn team Roompot-Charles en ook voor ons: de trotse sponsor!

Het geheim van zijn overwinning? Initiatief nemen op het juiste moment! Door Filippo Fortin en Jonas van Genechten op het juiste moment af te troeven kon hij op de juiste afstond doorsprinten wat voor Boy van Poppel en Gabriel Cullaigh niet meer te overbruggen was. De voortdurende regen was zowel een zegen als een vloek, omdat geen van de sprinters in de topploeg een gat wist te slaan.

Vorig jaar herstelde Asselman nog van een enkelbreuk. Hij spreekt van een ‘’fantastische beloning’’. Wat zeker dik verdient is nu de geboren Delftenaar komende vrijdag als leider start in de blauwe leiderstrui. Hij stond een tijdje droog na de overwinning in 2016 in de Ronde van Drenthe, maar hij focust zich nu op een nieuwe periode in het wielrennen.

Op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en toffe tips?

Vind ons op Facebook

Producten vergelijken