Altijd de laagste prijs
85% tevreden klanten in september
fietsenwinkel

Nieuw: gespecialiseerde racefiets winkels bij Fietsenwinkel.nl

Ben je een echte kilometervreter? Bij Fietsenwinkel.nl ben je aan het juiste adres! Met onze 6 winkels gespecialiseerd in racefietsen en accessoires, hebben wij alles in huis voor de echte fietsfanaten.


  • Probeer op het testparcours verschillende merken en modellen
  • Amateur of prof? Altijd jouw fiets voor de beste prijs
  • Persoonlijk advies van race experts (en liefhebbers!)
  • Van bidon tot helm, je vindt alles wat je nodig hebt
Racefiets winkels bij Fietsenwinkel.nl
fietsenwinkel
fietsenwinkel

Vind jouw racefiets

Op Fietsenwinkel.nl vind je wel honderden racefietsen. Amateur of prof? Jouw fiets zit er altijd tussen! En ook in onze speciale sportieve winkels staan tientallen modellen voor je klaar. Probeer ze eens op het testparcours! Denk aan fietsmerken zoals Cube, Giant, Sensa, Scott en Liv. Maar we hebben natuurlijk ook alle handige accessoires van bijvoorbeeld BBB voor je klaar liggen. Kortom: genoeg om te zien en te beleven! Maar wat als je nog niet zo goed weet wat je eigenlijk nodig hebt? Ook dan helpen wij je verder! Kom langs voor persoonlijk advies van onze race experts of doe de online keuzehulp. Fietsenwinkel.nl: jouw racefiets specialist!

Giant racefiets

Ga voor goud met bikefitting

Ga voor goud

Optimaal presteren? Het zit hem in de details! Tijdens een bikefitting analyseren we jouw houding en stellen we je racefiets perfect af op jouw lichaam. Bikefitting doen we in alle sportieve winkels. Dag blessures, hallo prestaties!

Tijdens een bikefitting analyseren we jouw houding en stellen we je racefiets perfect af op jouw lichaam. Bikefitting doen we in alle sportieve winkels.


Lees meer over bikefitting

Producten vergelijken