Fietsenwinkel.nl in België!

Fietsenwinkel.nl is ook de grootste online e-bike specialist van België. Wij leveren tegen dezelfde voorwaarden in België als in Nederland. Zie onderstaand een overzicht van de services die gelden voor België.

Thuisbezorging
Thuisbezorging

Wij leveren in heel Vlaanderen. Voor het bezorgen van een e-bike bij u thuis rekenen wij hetzelfde bedrag als in Nederland: €39,95. Afhalen in één van onze winkels als Eindhoven of Tilburg is gratis.

Retourneren binnen 14 dagen
Retourneren binnen 14 dagen

Als klant in België heeft u net als in Nederland het recht om een e-bike binnen 14 dagen te retourneren. Indien u de e-bike wilt laten ophalen in België betaalt u daar €39,95 voor.

Garantie & onderhoud
Garantie & onderhoud

In Vlaanderen hebben wij op diverse locaties servicepartners. Hier kunt u terecht voor een reparatie onder garantie. Voor een servicebeurt of een reparatie van een slijtageonderdeel raden wij u aan om naar een lokale fietsenmaker te gaan. Het inplannen van een reparatie doet u via mijn.fietsenwinkel.nl.

Speed pedelecs
Speed pedelecs

U heeft als Belgische klant ook de mogelijkheid om een speed pedelec (bijvoorbeeld Stromer) te kopen bij Fietsenwinkel.nl. U kunt de e-bike thuis laten bezorgen of afhalen in een winkel, bijvoorbeeld in Eindhoven of Tilburg. Vervolgens moet u in 2 stappen de e-bike invoeren in België.

Winkels
Winkels

Wij hebben geen winkels in Vlaanderen, maar wel winkels redelijk in de buurt. U bent welkom in onze winkels in Eindhoven, Tilburg en Rotterdam om alle e-bikes in onze collectie te komen testen.


Contact
Contact

Heeft u andere vragen over bestellen of onderhoud in België? Neem dan contact met ons op.


E-mail: [email protected]

Telefoon: 0031 20 - 70 52 800

Producten vergelijken