• Fietsenwinkel.nl levert ook gewoon in België!

Fietsenwinkel.nl, natuurlijk ook gewoon in België

Fietsenwinkel.nl is ook de grootste online fietsenwinkel van België. Wij leveren tegen dezelfde voorwaarden in België als in Nederland. Zie onderstaand een overzicht van de services die gelden voor België.

Service en onderhoud

Onze klantenservice staat je natuurlijk graag te woord. Je kunt ons contacteren via de telefoon, e-mail of online chat.
Voor onderhoud en reparaties werken wij samen met diverse servicepartners in België. Je kunt eenvoudig een afspraak aanvragen en omdat we met mobiele monteurs werken, kan het onderhoud op de door jou gewenste locatie plaatsvinden.

Meer over service en onderhoud

Garantie

Als je een fiets koopt via Fietsenwinkel.nl krijg je, net als bij jouw lokale fietsenmaker, uiteraard de volledige fabrieksgarantie. Als je aanspraak wilt maken op deze garantie, dien je altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice.

Meer over garantie

Levertijd en bezorging

Als je op een werkdag een fiets bestelt voor 17:00 uur, dan heb je de fiets de volgende dag in huis (ook op zaterdag). Dit geldt voor alle fietsen die op voorraad zijn. Voor zowel Nederland als België gelden dezelfde afleverkosten:

Fietsen

Per fiets: € 29,99 (tenzij anders vermeld)

Kinderfietsen

Per fiets: € 9,95 (tenzij anders vermeld)

Accessoires tot €50

Per bestelling: € 4,95

Accessoires boven €50

Gratis

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jouw fiets af te halen bij een van onze afhaalpunten in Nederland (ook hier betaalt u €29,99 afleverkosten per fiets, tenzij anders staat vermeld).

Betaalmethodes

Je kunt bij ons vertrouwd betalen en we bieden alle populaire betaalmethoden aan, waaronder:

  • Mistercash/Bancontact
  • iDEAL
  • Kredietkaart (Mastercard/Visa)
  • Vooraf betalen
  • Rembours

Meer informatie

Heb je nog meer vragen? Op onze klantenservicepagina vind je een uitgebreid overzicht met aanvullende informatie. Natuurlijk kun je met jouw vragen ook contact opnemen met onze klantenservice.

Meer informatie