Een e-bike for everybody

Een e-bike for everybody

Van oma's op fatbikes tot bizzy beeZzz, bij Fietsenwinkel.nl vind je een e-bike for everybody!

100% specialist in elektrische fietsen Iedere e-bike krijgt de aandacht die het verdient
10 winkels & 1 megastore E-bike paleizen door heel Nederland
Ervaren e-bike monteurs in heel Nederland Service in onze winkels en bij 100+ servicepartners

Uitgelichte e-bikes

Bekijk alle e-bikes

 

 

Een e-bike voor iedereen

Bekijk alle e-bikes

 

Prijswinnende e-bikes

Alle geteste e-bikes

 

Onze e-bike merken

10 winkels & 1 megastore

Maak een proefrit en laat je informeren door onze e-bike specialisten

Bekijk alle winkels

Fietsenwinkel.nl: De grootste winkel in elektrische fietsen

Het kopen van een elektrische fiets is moeilijker dan ooit: zoveel merken, zoveel keuze… Een elektrische fiets is daarbij kostbaar bezit, dat je zorgvuldig wilt uitkiezen en laten onderhouden. Bij Fietsenwinkel.nl hebben we ons specifiek toegelegd op de verkoop en het onderhoud van elektrische fietsen. Er is specialistische kennis en ervaring nodig om klanten optimaal te kunnen helpen in de wereld van e-bikes, en dat is precies wat wij bieden.

Fietsenwinkel.nl = 100% e-bikes

Fietsenwinkel.nl specialiseert zich volledig in e-bikes en speed pedelecs! Bij Fietsenwinkel.nl vindt je de grootste collectie aan elektrische fietsen in heel Nederland. Robuuste elektrische transportfietsen, sportieve hybride, veilige elektrische moederfietsen en speed pedelecs voor woon-werk verkeer en nog veel meer! Als specialist in e-bikes hebben wij een breed assortiment aan e-bikes waardoor er voor ieder wat wils is. Welke levensstijl je ook hebt, Fietsenwinkel.nl heeft een elektrische fiets voor jou!

E-bike Megastore en 10 e-bike winkels

Fietsenwinkel.nl heeft 10 e-bike winkels door heel Nederland en een 5.500m2 grote Megastore in Utrecht! De Megastore is met afstand de grootste e-bike winkel van Nederland, waar je e-bikes vindt van 20 e-bike merken, zoals Cortina, Popal, Tenways, Cube, BSP, Stromer, Brinckers en meer! Op zoek naar een elektrische fiets voor een lage prijs? Onze E-bike Megastore heeft ook 2.000m2 aan e-bike outlet, met hoge kortingen op uitlopende collecties.

Deskundig en persoonlijk

De e-bike experts van Fietsenwinkel.nl staan klaar voor al je vragen. Twijfel over een framemaat of heb je vragen over remmen, versnellingen, of een bagagedrager? Wij helpen je verder en geven je eerlijk en persoonlijk advies. In contact komen? Bel ons of stuur een e-mail. En onze service gaat verder. Wij adviseren ook over het beveiligen en verzekeren van je elektrische fiets. Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij ANWB Fietsverzekeringen aan vanaf €4,42 per maand.

Specialistische e-bike service

Ook na het kopen van een elektrische fiets bij Fietsenwinkel.nl ben je bij ons aan het juiste adres voor al het onderhoud en reparaties aan je e-bike. Je kunt bij ons goede service voor een eerlijke prijs verwachten. In al onze winkels staan ervaren monteurs met specialistische e-bike kennis. En met een landelijk dekkend servicenetwerk zijn wij altijd bij jou in de buurt. Service plan je eenvoudig via een persoonlijk account dat je ontvangt bij ontvangst van de fiets. Zo ben je in goede handen met goede service vooraf, maar ook achteraf!

Groot assortiment e-bikes en accessoires

Bekende merken als BSP, Cube, Tenways, Cortina, Popal en Stromer, maar ook andere merken als Brinckers, Huyser, Phatfour en Super73. Het e-bike aanbod bij Fietsenwinkel.nl is reuze! Nergens anders in Nederland vindt je zo’n groot e-bike assortiment. Van e-bikes met voorwielmotoren tot de meeste comfortabele e-bikes met middenmotoren of supersnelle speed pedelecs. Onze 10 e-bike winkels en Megastore staan er vol mee!

Meer lezen Minder lezen

Bekijk ook

Keuzehulp
Proefrit plannen
Producten vergelijken