Fietsendragers op trekhaak

(2) 2 producten gevonden
Fietsendrager trekhaakdrager

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven

Een fietsendrager op de trekhaak

Een 'fietsendrager trekhaak' is een fietsendrager waarmee u 1 of meerdere fietsen mee kan nemen op vakantie. Of u nou opzoek bent naar een normale trekhaakdrager of een fietsendrager op trekhaak voor elektrische fietsen, bij ons kunt u altijd terecht. Met een uitgebreid assortiment van topmerken is er voor elke situatie een juist product. het installeren en monteren gaat erg makkelijk en ook de fietsen er in hangen haat erg soepel. In het menu aan de linkerkant is het mogelijk om op bepaalde eigenschappen te filteren.

Fietsendrager trekhaak

Waar let je op?

Het is wel belangrijk om te weten wat voor type fietsendrager je nodig hebt. Denk aan het het maximale gewicht dat de trekhaak zelf kan dragen. Dit wordt ook wel de kogeldruk genoemd. Over het algemeen is dit ongeveer 70 kilo meer het verschilt per merk en type auto. Daarnaast heeft de fietsendrager zelf een maximaal aantal kilo's wat deze kan dragen. Dit is belangrijk omdat u voor elektrische fietsen een stevige trekhaak fietsendrager nodig hebt. Dit type fiets weegt namelijk een stuk zwaarder dankzij de meegeleverde accu's. Ook de aansluiting van de trekhaakdrager is belangrijk. Heeft uw auto een 7polige of 13 polige uitgang? Ten slotte is het ook handig om rekening te houden met het aantal fietsen wat u graag wil meenemen op uw vakantie. Het maximaal aantal fietsen wat op een drager mee te nemen is, is 4. De standaardmodellen zijn echter voor maximaal 2 fietsen geschikt.

Verschillende merken trekhaak fietsendragers

U kunt bij ons terecht voor verschillende merken;

  • Cykell
  • DS Covers
  • Hapro
  • Pro Plus
  • Thule
  • Twinny load
  • Uebler
  • XLC

Elk merk is net even wat anders. Sommige spelen in op de laagste prijs, anderen richting zich op de beste kwaliteit en het meeste draagvermogen. Het kan best wel eens lastig zijn om het juiste product te kiezen. Wij adviseren dan ook om bij twijfel onze klantenservice om advies te vragen. Zij weten alles over de verschillen tussen de fietsendragers op trekhaak. Ook helpen zij u graag met het aanwijzen van de beste deals en scherpste prijzen.