Dakdragers

(2) 2 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven

Wat is een dakdrager?

Een dakdrager bestaat uit 2 onderdelen die op je dak worden gemonteerd. De onderdelen zijn 2 stokken waar je verschillende spullen aan kan vast maken door middel van spanbanden. Je kan je fiets meenemen, een dakkoffer bijvoorbeeld een surfboard. In ons assortiment vind je alleen maar dragers die op verschillende onderdelen de tests hebben doorstaan. Een hiervan is de City crash test. Als een dakdrager veilig is bevonden krijgt deze een TÜV certificaat. De meest bekende merken zijn Thule en Hapro. Als je op vakantie gaat of een weekendje weg dan wil je graag je eigen fiets(en) meenemen in plaats van een fiets te moeten huren. De meeste mensen hebben hiervoor een fietsendrager op de trekhaak. Een dakdrager is een goed alternatief voor iedereen die geen trekhaak heeft.

Waar moet ik op letten?

Voor je tot aankoop overgaat moet je goed kijken of de dakdrager die je op het oog hebt ook op jouw auto past. Gelukkig kan je ook een dakdrager kopen die universeel is. Het beste is om te chatten of bellen met een van onze medewerkers. Zij hebben het meest verstand van individuele producten en kunnen u vertellen welke dakdrager op jouw model auto past. Dit is afhankelijk van het daktype van jouw auto:

  • Plat / glad dak
Dakstangen die geschikt zijn voor auto's zonder een dakrails
  • Dak met rails
Dakdragers die in een railing worden geplaatst
  • Dak met kleppen of gaten
Hier worden de uiteinden van de stokken in een gat geplaatst zodat ze goed vastzitten

Dakdrager advies

Je kan het beste nooit een dakdrager kopen via marktplaats omdat je deze niet kan terugsturen bij ontevredenheid. Ook kan een van de dakstangen kapot zijn of loop je de kans dat het product helemaal niet wordt geleverd. Vraag ons personeel alles wat wellicht onduidelijk is voor je zodat wij je kunnen helpen met alle vraagstukken.