E-Bike Outlet 10-daagse: van 9 t/m 18 juni in onze Megastore Utrecht! Meer info »

Grootste Speed Pedelec winkel van NL
Specialist in snelheid De grootste Speed Pedelec Winkel van Nederland Lees meer
E-Bike Outlet 10-daagse Voordeel oplopend tot 40%! Meer info

Stromer speed pedelecs

Stromer speed pedelecs

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Stromer ST7 1400Wh
  Stromer ST7 1400Wh
  Speed pedelecs / Herenfiets
  • Achterwielmotor
  • 1400Wh accu
  • 60-150km actieradius

Stromer speed pedelecs

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stromer: drive the difference

Maak kennis met Stromer en hun moderne speed pedelecs! Stromer e-bikes zijn gekenmerkt door het moderne design en gebruik van de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn. Hiermee creëren zij een ware e-bike experience. Het Zwitserse merk Stromer is ontstaan in 2009 op de ouderlijke boerderij van uitvinder Thömu Binggeli. In de daaropvolgende periode heeft Stromer diverse prijzen en onderscheidingen in ontvangst genomen voor design, integratie en connectiviteit. Ze ontvangen veel lof voor de innovatieve wijze waarop zij stedelijke mobiliteit verduurzamen doormiddel van de speed pedelecs die zij bouwen. Inmiddels is Stromer marktleider in Nederland en zijn deze snelle e-bikes in 20 landen te koop.

Deze speed pedelecs van Stromer halen dankzij de krachtige achterwielmotoren gemakkelijk snelheden van 45km p/u. De grote accu’s tot 1400Wh gecombineerd met het geïntegreerde design maakt de fietsen van Stromer geliefd bij forensen die bezig zijn met duurzame mobiliteit. Voegt u zich ook bij deze snelgroeiende groep mensen? Stap op en drive the difference.

Waarom kiezen voor een Speed Pedelec van Stromer?

De Stromer speed pedelec is de ideale vervanger van de auto. In een wereld waarin duurzaamheid en milieu steeds belangrijker worden, biedt deze snelle e-bike een oplossing. Forensen op een speed e-bike is goed voor onze planeet en uw eigen vitaliteit. Daarnaast houdt niemand ervan om in de file te staan. Op een Stromer speed pedelec fietsen is een leuke manier om files en parkeerproblemen te vermijden. De krachtige achterwielmotor maakt dat er zonder te zweten 45km p/u gehaald wordt en het strakke design zorgt ervoor dat u in stijl aankomt op uw bestemming.

Stromer OMNi App

Connectiviteit is een belangrijke pijler bij de ontwikkeling van Stromer speed pedelecs. De berijder moet overal ter wereld kunnen inzien waar zijn of haar fiets zich bevindt. Met één druk op de knop is de fiets uit te schakelen bij diefstal of kan de snelle e-bike op slot gezet worden. Ritstatistieken vindt u terug in een fijn overzicht. Daarnaast kunnen ook motor- en reminstellingen naar eigen voorkeur worden aangepast. Met de Stromer OMNI App bent u overal ter wereld verbonden met uw fiets.

Stromer series

Inmiddels heeft Stromer een breed assortiment e-bikes. Iedere fiets is met zorg samengesteld om de rijder een onvergetelijke fietservaring te beiden, iedere keer dat hij of zij op de fiets stapt. Rijden op één van deze snelle Stromer e-bikes betekent al gauw dat er snelheden van 45km p/u gehaald worden. Op hobbelige wegen zijn de veringen in de voorvork en/of zadelpen dan ook een welkome upgrade. Iedere Stromer kan worden uitgebreid met deze veringen.

Er ontstaat nog wel is enige verwarring over het verschil tussen het sport- en het comfort model. Welke is voor dames en welke is voor heren? Zowel het sport- als het comfort model kan door heren en dames bereden worden. Een comfort model heeft een lagere instap wat comfortabeler is met het op- en afstappen. Het sportmodel heeft een hogere middenstang welke de fiets een stoerder, robuuster karakter geeft.

Het aantal modellen dat Stromer aanbiedt kan overweldigend zijn. Om het voor u te verduidelijken hebben wij hieronder de verschillende series uiteengezet.

ST1: De meest verkochte speed pedelec in Nederland. De motor heeft 670W vermogen gecombineerd met een koppel van 36Nm. Ook dit instap model van Stromer heeft een strak design.

ST2: Dit is het eerste model dat Stromer op de markt bracht met een riemaandrijving. De 5 versnellingen in combinatie met de 750W achterwielmotor maken dit een onderhoudsvriendelijke pedelec.

ST3: De Stromer ST3 is het eerst model met volledige integratie. Vanaf deze serie zijn er geen kabels, lasnaden of andere oneffenheden zichtbaar. Er is een ST3 met derailleur versnelling of met riem i.c.m. Pinion versnellingen.

ST5: De ST5 stond jarenlang aan de top van de speedpedelec markt. Het is ook het eerste model waarbij het ABS-remsysteem tot de configuratie mogelijkheden, wat een revolutie in de fietsmarkt betekende.

ST7: Dit is het neusje van de zalm op het gebied van high speed e-bikes. Deze fiets heeft werkelijk alles: een riemaandrijving, 12 versnellingen van Pinion én een 1400Wh accu.

Stromer kopen

Bent u benieuwd geworden naar de Stromer en wilt u dit zelf ook ervaren? Onze Stromer-specialisten staan klaar om u te begeleiden. U kunt bij hen terecht voor een proefrit, informatie of aankoop. Plan een proefrit in bij één van onze winkels of Megastore en drive the difference!

Stromer leasen

Een Stromer is dankzij de krachtige motor en indrukwekkende actieradius (van tot wel 100 kilometer!) als elektrische fiets zeer geschikt voor het grootste deel van het woon-werk verkeer. Met Fietsenwinkel.nl Zakelijk maakt het team achter Fietsenwinkel.nl een Stromer leasen vanaf 2020 dan ook met trots mogelijk! Een fiets van de zaak waar je op kunt vertrouwen.

Producten vergelijken