Stromer ST2 speed pedelecs

Van hoog naar laag sorteren
 1. Stromer ST2 Pinion Sport
  Stromer ST2 Pinion Sport
  0 reviews
  • Achterwielmotor
  • 655-983Wh accu
  • 40-120km actieradius
 2. Stromer ST2 Pinion Comfort
  Stromer ST2 Pinion Comfort
  0 reviews
  • Achterwielmotor
  • 655-983Wh accu
  • 40-120km actieradius
Van hoog naar laag sorteren

Stromer ST2

Ervaar de voordelen van de Stromer ST2. Alle Stromer Speed Pedelecs zijn samengesteld uit hoogwaardige kwaliteit onderdelen en een sterk frame. Zo rij je snel en gemakkelijk naar je bestemming zonder enige problemen tijdens je rit. De Stromer ST2 scoort niet alleen goed op basis van betrouwbaarheid door zijn onderdelen, maar ook door de riemaandrijving die standaard is inbegrepen bij de fiets. Deze gaat een stuk langer mee dan een normale ketting. En daarom is de Stromer ST2 ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

Kwaliteit en veiligheid Stromer ST2

De Stromer ST2 is uitgerust met hoogwaardige onderdelen. Zie hieronder de remmen, versnellingen, ketting etc. Ook de motor laat zich kennen als het gaat om kwaliteit. Stromer produceert hun eigen motoren, en zorgen er daarom voor dat net zoals hoe de rest van de fiets is samengesteld de kwaliteit op orde is.

Stromer ST2 of ST2 Pinion LE?

In tegenstelling tot de ST2 is de Stromer ST2 LE uitgerust met een elektrische pinion versnelling. Het voordeel hieraan is dat je nog directer schakelt en is het systeem onderhoudsarm is.

Sport of comfort?

Bijna alle Stromer modellen zijn te verkrijgen in een sport en comfort uitvoering. Maar wat is het verschil? Bij het Comfort model heb je een lage instap waardoor je net wat makkelijker op de fiets stapt. Daarbij is je zadel ook lager dan je stuur waardoor je een rechte zithouding aanneemt tijdens je rit. De Sport uitvoering heeft een hoog frame. Daarbij zit je zadel ook gelijk aan je stuur waardoor je meer voorover komt te zitten. Bij de Sport uitvoering heb je dus een sportievere zit.

Keuzehulp
Producten vergelijken