Al onze e-bike winkels zijn het hele pinksterweekend open! Meer info »

Fietskratten

Fietskratten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Thule EasyFold XT3 Fietsendrager
    Thule EasyFold XT3 Fietsendrager

Fietskratten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ruimte zat met een stevige fietskrat

Wanneer u de trotse eigenaar bent van een mooie elektrische transportfiets, profiteert u pas echt optimaal van uw fiets wanneer u tevens een mand of krat aanschaft. Het is de ideale e-bike accessoire voor iedereen die spullen wil meenemen op de fiets! Voor studenten en mensen die vaak op de fiets boodschappen doen is een fietskrat onwijs handig. Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij daarom stevige kratten aan waarmee u uw spullen veilig kunt vervoeren. Hierbij zijn onze kunstoffe kratten duurzaam en gemaakt van gerecyclede materialen.

Kwaliteit voor de juiste prijs

In veel landen gebruiken mensen de fiets alleen voor sportieve doeleinden. Dat is in Nederland wel anders. Voor ons is het een onderdeel van ons dagelijkse leven en daarom willen wij ook spullen mee kunnen nemen. Eerst werden hiervoor alternatieve producten gebruikt, zoals bierkratten of oude melkkratten. Niet erg praktisch en ook niet heel mooi. Gelukkig zijn de kratten die wij aanbieden een stuk beter. Zowel een goedkoop fietskrat of een a-merk, de kwaliteit is altijd goed. En uiteraard goed geprijsd, zoals u van ons gewend bent!

fietskrat

Fietskratten in alle soorten en maten

Door het grote aanbod van Fietsenwinkel.nl unt u er vanuit gaan dat er altijd wel een fietskrat is die op uw fiets past. Zo is er verschil in maat, materiaal, kleur en bevestiging. Kunstoffen is het beste materiaal om kratten van te maken. Het kan gerecycled worden, kan wel tegen een stootje, rot niet weg en het is in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen.

  • Urban Proof fietskratten
  • Cortina fietskratten
  • Basil fietskratten

De maten die wij hebben zijn verdeeld in de categorieën klein, middel en groot. Zoekt u een kratje voor je kinderfiets, of een stevige fietskrat voor uzelf? Wij hebben altijd de juiste aanbieding.

Producten vergelijken