Lifestyle fietsen

(29) 29 producten gevonden

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 2
Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
33 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 2

Terug naar boven

Wat is een lifestyle fiets?

Voor we verder ingaan op ons productaanbod zullen uitleggen wat een lifestyle fiets precies is. Een lifestyle fiets is een bike die gekenmerkt wordt door een uniek design. Een opvallend ontwerp waarmee je jezelf makkelijk kan onderscheiden van de rest. Dit kan een retro look zijn of juist iets heel futuristisch. Trendy lifestyle fietsen zijn meer dan een vervoermiddel. Het zijn fashion statements.

Lifestyle fiets kopen

Wanneer je een lifestylefiets wil kopen is dat een teken dat je bewust bent van de meest recente trends en daar graag in mee wil gaan. Fietsenwinkel heeft een groot aanbood van lifestyle fietsen voor dames. Maar ook voor een lifestyle fiets voor heren kunt u bij ons terecht.

Waar moet je op letten?

Naast de looks is ook het fietscomfort erg belangrijk. Wil je graag een lifestyle damesfiets met een lage instap of heb je veel liever een robuuste fiets met mannenframe. Een model dat onbreekbaar lijkt. Hoe dan ook, Fietsenwinkel heeft het. Al een aantal jaren zijn wij de grootste fietsenwinkel van Nederland. Daarom kunt u ook met een gerust hard een lifestyle fiets kopen bij ons. Tijdens het bestelproces dien je een aantal voorkeuren aan te geven. Onze monteurs zullen hier direct mee aan de gang gaan en er op toezien dat uw life style fiets naar jouw wensen wordt afgemonteerd. Geen zorgen dus en direct fietsklaar! Toch niet het design wat je voor ogen had? Geen probleem. U heeft 100 dagen om te bedenken en terug te kopen op de aankoop. Wij zullen hier geen lastige vragen over stellen maar gewoon de fiets in retour nemen.