• Thuisbezorgd in NL en BE
 • 10.000 e-bikes snel leverbaar
 • 120 servicepartners in Nederland

Goedkope fietsen

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Cortina E-U1 N7 2021 Dames
  Waardering:
  80%
  (3)
  Cortina E-U1 N7 2021 Dames
  • Motorpositie: Voorwielmotor
  • Merk motor: Bafang
  • Aantal versnellingen: 7
 2. Cortina E-U1 N7 2021 Heren
  Waardering:
  100%
  (1)
  Cortina E-U1 N7 2021 Heren
  • Motorpositie: Voorwielmotor
  • Merk motor: Bafang
  • Aantal versnellingen: 7
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goedkope fiets kopen? Vind hem op Fietsenwinkel.nl!

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Begrijpelijk! Bij Fietsenwinkel.nl vind je ook een ruime collectie aan goedkope fietsen, voor als je niet de hoofdprijs wilt betalen! Een fiets is iets wat je niet vaak koopt: een fiets moet jaren mee gaan en bestand zijn tegen allerlei omstandigheden. Dat is een reden waarom een fiets vaak geen goedkoop product is. Echter zijn er natuurlijk wel fietsen te koop waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen, maar die wel van gedegen kwaliteit zijn! Op Fietsenwinkel.nl vind je diverse merken met goedkope fietsen, zodat er voor iedereen een geschikte fiets te vinden is. Want of je nu een klein budget hebt of wanneer je flink wat geld wilt uitgeven: op Fietsenwinkel.nl is er altijd een fiets die bij jou en je budget past!

Een fiets voor ieder budget

Op Fietsenwinkel.nl vind je een fiets voor ieder budget. Zo kun je heel voordelig een fiets aanschaffen. Hierboven zie je al een selectie van goedkope fietsen. Sommige fietsen binnen deze prijsklasse zijn net iets luxer uitgerust dan andere. Zo vind je hier fietsen zonder versnelling, maar ook fietsen met versnelling. Sommige modellen hebben een bagagedrager met snelbinders, op andere modellen zijn deze onderdelen niet terug te vinden. Kijk dus goed naar wat je nodig hebt (en wat je mooi vindt!). Het is natuurlijk maar net waar je naar op zoek bent en wat je smaak is! Op onze website vind je goedkope fietsen terug van diverse merken. Zo koop je een voordelige fiets van bijvoorbeeld Gazelle, Cortina, Cube of Laventino voor minder dan €500. Dat is nog eens een goede deal!

Goedkope mountainbike kopen?

Op Fietsenwinkel.nl vind je ook mountainbikes (MTB’s) terug voor ieder budget. Wanneer je begint met mountainbiken kies je natuurlijk voor een instapmodel: je bent niet direct toe aan de duurste fiets uit de collectie. Het is heel belangrijk dat je ontdekt waar je krachten liggen en welke onderdelen prettig zijn. Iedereen heeft namelijk zijn eigen voorkeur. Wanneer je kiest voor een instapmodel kun je ook met een kleine portemonnee op je gemak gaan ontdekken welke fiets het beste bij je past. Op die manier kun je wanneer je verder gevorderd bent, een gedegen keuze maken voor een stapje hoger. Op Fietsenwinkel.nl kun je kiezen uit veel verschillende goedkope fietsen waarmee je je nieuwe hobby perfect kunt beginnen. Zo vind je al een mountainbike vanaf slechts €399,-.

Onze aanbiedingen

Naast bovenstaande modellen hebben we ook regelmatig scherpe aanbiedingen voor je klaar staan. Neem eens een kijkje op onze Aanbiedingen-pagina: hier vind je altijd een goedkope fiets! Of je nu op zoek bent naar een goedkope e-bike, een goedkope stadsfiets of een voordelige sportfiets: hier vind je ze allemaal terug! Hou ook vooral onze Homepage in de gaten: hier vind je regelmatig spectaculaire acties terug waarbij je voor een zeer scherpe prijs je slag kunt slaan.

Tweedekansjes: ook ontzettend voordelig!

Naast onze wisselende aanbiedingen bieden wij ook zeer voordelige Tweedekansjes aan op onze website. Deze fietsen krijgen van ons een zogenaamde tweede kans: het zijn fietsen die voor een zeer voordelige prijs op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Technisch gezien zijn dit geen tweedehands fietsen. Dit zou namelijk betekenen dat deze eerst in iemand andermans bezit zijn geweest en intensief gebruikt zou zijn. Dit is niet altijd het geval. Wij verkopen geen gebruikte fietsen. Wel kan het zo zijn dat deze zijn gebruikt voor een paar testrondes. In de meeste gevallen gaat het echter om een model met lichte transportschade. Wil je dus een goedkope fiets kopen? Dan is een Tweedekansje een prima keuze!

Producten vergelijken