Uitverkoop

(185) 185 producten gevonden

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 11
tweede kansjes
tweede kansjes

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 11

Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Vind een fiets die snel beschikbaar is in jouw maat. Voer hier je lichaamslengte in en kies voor een levertijd. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-3 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan voor een langere levertijd.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Fiets aanbieding online

Ondanks onze laagste prijsgarantie hebben wij regelmatig extra hoge fiets aanbiedingen. Voor een goedkope maar toch kwalitatieve en comfortabele fiets kun je een keuze maken uit ons grote aanbod met aanbiedingen op vele soorten fietsen. In de groene vakken rechtsonder het product staat de hoeveelheid korting die actief is op het product. Zo is het heel overzichtelijk in te zien hoeveel voordeliger je uit bent bij de grootste fietsenwinkel van Nederland. Onze kortingen beperken zich niet tot bepaalde merken of bepaalde type fietsen.

Fiets outlet

Naast onze hoge kortingen op deze uitverkoop pagina hebben we ook een aantal tweedekansjes in onze outlet. Wat zijn dit? Dit zijn fietsen die wij niet meer als nieuw kunnen aanbieden omdat deze een tijdje in de showroom heeft gestaan, of is gebruikt voor een testrit. Ook kan het zijn dat een fiets in onze fiets outlet belandt omdat deze transportschade heeft opgelopen. tijdens het leveren. Om te weten waar je aan toe bent, klik je op de foto's. In het geval van (kleine) beschadigingen worden hier duidelijke foto's van gemaakt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de fiets zelf op te halen zodat je deze beter kunt bekijken voor je besluit om deze mee te nemen.

Elektrische fiets aanbieding

Wij als Fietsenwinkel.nl bieden het grootste e bike assortiment aan van heel Nederland en net zoals bij een “normale” fiets heeft Fietsenwinkel.nl natuurlijk ook een flinke e bike aanbieding. Deze aanbiedingen gelden in de meeste gevallen voor het gehele assortiment. Deze e bike aanbieding is vaak duidelijk te zien op de hoofdpagina of staat vermeld bij de e bikes Zo wordt bijvoorbeeld Brinckers, Gazelle en Victesse zo nu en dan vertoont met aanbieding elektrische fiets. Campagnes op Fietsenwinkel.nl gelden normaliter voor een week van maandag tot en met zondag, daarom is het altijd interessant om onze website in de gaten te houden. Zo profiteert u namelijk van de gulle elektrische fiets aanbieding en maakt u uzelf weer blij met een gloednieuwe fiets voor ook nog eens een voordelige prijs! Bij deze mooie acties wilt Fietsenwinkel.nl u natuurlijk ook de beste service bieden, neem daarom tijdens het bekijken van uw nieuwe elektrische fiets een kijkje naar onze service pakketten en verzekeringen om uw gehele bestelling compleet te maken.