Fietsaccu's (accu voor elektrische fiets) (35)

(35) 35 producten gevonden
Fietsaccu

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 2
Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij op onze fietsen de laagste prijsgarantie. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt voor jouw fiets. Dat is weer één van de zekerheden van Fietsenwinkel.nl!

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
22 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×
Trustpilotscore Fietsenwinkel.nl GOED!
650 klanten plaatsten een review op Trustpilot. Bekijk meer Fietsenwinkel.nl reviews.

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 2

Terug naar boven

Fietsaccu's voor uw elektrische fiets

Fietsaccu's zijn beschikbaar in diverse soorten, merken en prijzen. Dit komt omdat ieder e-bike systeem zijn eigen accu's heeft die hieraan gekoppeld kunnen worden. Maar waarom zou u een losse accu willen kopen voor uw elektrische fiets?

Een extra accu voor uw e-bike is erg handig als u een reserve accu bij de hand wilt hebben, voor wanneer de andere accu op gaat. Normaal gesproken zou u deze accu eerst helemaal op moeten laden, voordat u weer kunt fietsen op uw elektrische fiets. Daarnaast kan het zo zijn dat u graag langere tochten wilt fietsen, maar dat die niet mogelijk is met de actieradius van uw huidige accu. Fietsenwinkel.nl biedt diverse accu's met een verschillend vermogen, zodat u zelf kunt kiezen welk vermogen het beste past bij de afstanden die u fietst. Tot slot kan u er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuwe accu te kopen, omdat uw huidge accu 'op' is door de lange tijd waarin die gebruikt is!

Fietsenwinkel.nl biedt accu's voor de volgende elektrische systemen:

  • Panasonic (Gazelle fietsen)
  • Impulse (Gazelle fietsen)
  • E-Motion (Sparta en Batavus fietsen)
  • Bosch (Sparta, Batavus, Koga, Cube, Gazelle, Riese & Müller fietsen)
  • Ecomo (Cortina fietsen)
Bekijk goed bij elke accu of deze geschikt is voor uw elektrische fiets. Mocht u hier toch niet geheel zeker over zijn, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen door ons te bellen, chatten of mailen!