• Thuisbezorgd in NL en BE
 • 10.000 e-bikes snel leverbaar
 • 120 servicepartners in Nederland

Fietstassen

(15)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Basil Magnolia Dubbele Fietstas
  Basil Magnolia Dubbele Fietstas
 2. Basil Dubbele Fietstas Mara
  Basil Dubbele Fietstas Mara
 3. Basil Sport Design Dubbele Fietstas
  Basil Sport Design Dubbele Fietstas
 4. Basil Shopper City Enkele Fietstas
  Basil Shopper City Enkele Fietstas
 5. Basil City Dubbele Fietstas
  Basil City Dubbele Fietstas
 6. Basil Laptoptas Notebook Zwart
  Basil Laptoptas Notebook Zwart
 7. Basil SoHo Nordlight Dubbele Fietstas
  Basil SoHo Nordlight Dubbele Fietstas
 8. Basil Wanderlust E-bike Handtas
  Basil Wanderlust E-bike Handtas
 9. Basil Go Enkele Fietstas Zwart
  Basil Go Enkele Fietstas Zwart
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een fietstas kopen

fietstas

Fietstassen zijn erg handig wanneer u boodschappen, schoolspullen, kampeerspullen of simpelweg een bandenplakset wilt meenemen op de fiets. Een fietstas zorgt ervoor dat uw bagage op een veilige manier op bestemming aankomt. Dit kan een dagelijks ritje naar uw werk zijn of een snelle rit op de racefiets, maar ook een lange toertocht tijdens een avontuurlijke fietsvakantie. Wij hebben voor iedereen wat, van sportieve waterdichte fietstassen tot leren laptop fietstassen.

Wat voor soort fietstassen zijn er?

Voordat u een fietstas aanschaft, is het belangrijk om af te vragen wat voor soort fietstas u wilt, en waarvoor u de fietstas wilt gaan gebruiken. Fietsenwinkel.nl heeft een ruim assortiment fietstassen, welke zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

Voor zware boodschappen is het misschien handig als u een dubbele fietstas heeft op uw bagagerek. Deze zorgt er niet alleen voor meer stabiliteit, ook is de inhoud een enorme plus. Enkele fietstassen hebben zo hun plus in het gemakkelijk op en afhalen. Ortlieb heeft hierbij een heel mooi systeem. Ook zijn hun tassen 100% waterdicht en erg robuust. Kies tot slot ook voor een mooi design en u bent klaar om op pad te gaan!

Waarom een fietstas kopen bij Fietsenwinkel.nl?

Groot, klein, kleurrijk of gewoon een eenvoudige fietstas. Fietsenwinkel.nl heeft een ontzettend breed aanbod aan fietstassen. De verschillende merken bieden fietstassen in bijna iedere prijscategorie. Zo kunt u altijd een fietstas kiezen die bij u en uw fiets past! Het enige wat wel al vast staat is de goede kwaliteit die de diverse fietstas merken leveren!

Kies uw favoriete fietstassen merk

fietstassen

Een nieuwe fietstas uitkiezen is nog niet zo makkelijk. Maar dankzij het grote assortiment van Fietsenwinkel.nl heeft een van de merken (zoals Basil, New Looxs of Ortlieb) een fietstas die perfect aansluit bij uw eigen fiets.

Producten vergelijken