Altijd de laagste prijs
91% tevreden klanten in oktober
Sparta fietsen

Sparta fietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sparta fiets

Sparta is de absolute top binnen de fietsmerken. Wil je absoluut geen concessies doen op het gebied van kwaliteit, dan is een Sparta fiets perfect voor jou. Voor elke prijsklasse is er wel een mooie Sparta te vinden. Elk model wordt samengesteld met onderdelen van goede kwaliteit zoals Shimano versnellingen, comfortabele zadels en zeer stevige frames. Een Sparta fiets gaat dan ook lang mee en garandeert jarenlang fietsplezier. Ook over het gebruiksgemak is goed nagedacht. Zo worden steeds meer modellen standaard meegeleverd met een dubbele fietsstandaard in plaats van een enkele. Het voordeel is dat de fiets een stuk stabieler blijft staan met een dubbel standaard. De kwaliteit in combinatie met supermooie designs hebben ervoor gezorgd dat Sparta fietsen een topspeler is binnen de branche.

Geschiedenis van Sparta fietsen

Sparta fietsen is ontstaan uit een ander bedrijf, genaamd "Verbeek en Schakel". Deze groothandel in fietsen is opgericht in het jaar 1917 te Apeldoorn. Het was dit bedrijf dat de merknaam Sparta opkocht. In 1920 werden de eerste fietsen en bakfietsen geproduceerd. In de decennia daarop begon het merk zich steeds meer op gemotoriseerde voertuigen te focussen. Pas in 1973 werden de typische Sparta fietsen ontworpen en gemaakt. Niet alleen in Nederland werd het een groot succes. Ook in de omringende landen waren Sparta fietsen populair. Met de Pharos lijn waren ze in 1998 alweer de oorzaak van een nieuwe revolutie. Dit was de voorganger van de elektrische fiets zoals we hem vandaag de dag kennen. Mede hierdoor hebben ze momenteel nog steeds een voorsprong op ander leveranciers van e-bikes (o.a. Batavus, Gazelle).Sparta is zelfs de Europese marktleider. Momenteel valt het bedrijf van Sparta fietsen onder de Accell Group. In de toekomst gaan er nog vele mooie dingen gebeuren. Techniek is onderdeel van de visie en komt in alle afdelingen van het bedrijf terug. Er gaat enorm veel geld richting het research team om te zorgen dat het fietsplezier en de veiligheid nog groter worden. Daarom is een Sparta fiets een uitstekende keus.

Sparta fiets kopen

Of je nou op zoek bent naar een transportfiets, stadsfiets of een elektrische fiets, Sparta heeft voor ieder wat wils. De Pick-up is een populaire serie die ook in 2017 weer terug is. Bij veel van onze producten staan reviews die geschreven zijn door klanten die dezelfde fiets hebben gekocht. Dit kan je helpen in het aankoopproces. Als je liever advies wil van een echte expert kan dat ook. Onze deskundige medewerkers kennen elk artikel uit hun hoofd en kunnen jou van passend advies voorzien. Heb je een Sparta aanbieding gezien en wil je daar meer over weten? Je kan het vragen in de chat of via de telefoon.

Producten vergelijken