Sparta kinderfietsen

(1) 1 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Sparta kinderfiets: ga voor kwaliteit

De fietsen van Sparta staan voor kwaliteit en duurzaamheid: bij de kinderfietsen van Sparta is dat niet anders! Voor jongens en meiden in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar oud zijn er binnen de collectie van het Nederlandse merk Sparta ook diverse kinderfietsen terug te vinden. Stoer, hip en veilig: dat zijn de kenmerken van de verschillende Sparta kinderfietsen. Ook zijn sommige modellen voor volwassenen verkrijgbaar in een kinder-variant. Leuk voor een moeder-dochter uitje of vader-en-zoon-dag!

Sparta Booster

De bekendste kinderfiets van Sparta is toch wel de Sparta Booster. Deze stoere jongensfiets is verkrijgbaar in twee verschillende wielmaten: 24 inch en 26 inch. Deze jongensfietsen zijn ideaal voor ritjes naar school, omdat ze zeer compleet zijn uitgevoerd. Zo beschikt de Sparta Booster over versnellingen, een bagagedrager met snelbinders en verlichting. Om ervoor te zorgen dat de fiets niet snel gestolen wordt, is er ook een stevig ringslot gemonteerd.

Verschillende maten

Sparta kinderfiets 26 inch Zoek je een 26 inch kinderfiets van Sparta? Dan zit je bij Fietsenwinkel.nl helemaal goed! In deze maat vind je verschillende modellen, zoals de Sparta Booster, de Sparta Pick-Up, de Sparta Streetwise en de Sparta Country Tour. Voor zowel jongens als meiden is er een 26 inch kinderfiets te vinden. Sparta kinderfiets 24 inch Een 24 inch kinderfiets koop je van Sparta. Voor zowel jongens als meisjes zijn er 24 inch kinderfietsen te vinden, zoals onder andere:

Sparta kinderfiets 22 inch Sparta maakt geen kinderfietsen meer kleiner dan 24 inch. Bij het merk Loekie kun je kinderfietsen vinden die kleiner zijn dan 24 inch. Sparta kinderfiets 20 inch Binnen de collectie van Sparta vind je geen 20 inch kinderfietsen meer terug. Het zustermerk Loekie neemt de kleine kinderfietsen voor haar rekening: Sparta maakt geen kinderfietsen meer kleiner dan 24 inch. Sparta kinderfiets 18 inch Een Sparta kinderfiets van 18 inch is geschikt voor kinderen van ongeveer 5 tot 7 jaar oud. In de collectie van Sparta zitten geen 18 inch kinderfietsen meer: Sparta is gestopt met het produceren van deze kinderfietsen. Sparta kinderfiets 16 inch Op zoek naar een 16 inch kinderfiets? Dan vind je helaas binnen de collectie van Sparta geen geschikte fiets meer: Sparta is gestopt met het fabriceren van 16 inch kinderfietsen. Het merk Loekie heeft wel 16 inch kinderfietsen binnen de collectie. Sparta kinderfiets 12 inch Voor de allerkleinsten vind je binnen de collectie van Sparta helaas geen geschikte fiets. 12 inch kinderfietsen maken geen deel meer uit van de collectie van Sparta. Ben je op zoek naar een 12 inch kinderfiets? Kijk dan eens bij zustermerk Loekie: dit merk is gespecialiseerd in kinderfietsen tot en met 22 inch.