Sparta fietsen

(134) 134 producten gevonden
Sparta
  • ✓ Al bijna 100 jaar
  • ✓ Eigenzinnige fietsen
  • ✓ Allround en betrouwbaar

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 12
Trustpilotscore Fietsenwinkel.nl GOED!
650 klanten hebben een review geschreven op Trustpilot. Bekijk ze hier.

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 12
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in uw maat kunt u hieronder uw lichaamslengte ingeven. Wilt u zo snel mogelijk uw nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kunt u wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Uw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Sparta fietsen

Sparta gaat altijd voor iets nieuws en bijzonders. Hun slogan is niet voor niets “something special”. Van iedere Sparta fiets kunt u dus een eigenzinnig design verwachten met de nieuwste technologieën. Het is dan ook niet verrassend om te zien dat Sparta bij nieuwe modellen zoals de elektrische fiets of de moederfiets er altijd als eerste bij was. Ook gaf Sparta als eerste de klassieke omafiets een make-over. Bent u benieuwd wat Sparta op dit moment heeft te bieden? Neem dan snel hierboven een kijkje.

Sparta fietsen series

Fietsenwinkel.nl beschikt over een breed assortiment verschillende series van het merk. Van de geroemde Sparta elektrische fietsen tot aan stadsfietsen, kinderfietsen, hybride fietsen en omafietsen. Een aantal voorbeelden van populaire series zijn de volgende:

Sparta fietsen 2015

Ook voor het aankomende fietsseizoen heeft Sparta weer een aantal prachtige exemplaren op de planken staan. Bekijk al onze Sparta fietsen en kies één van deze modellen uit ons rijtje!

Sparta fiets prijzen en reviews

De Sparta fietsen van Fietsenwinkel.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4, gebaseerd op 1371 klantbeoordelingen. De prijzen van de Sparta fietsen variëren van €159.00 tot €2899.00.