Liv Racefietsen

Liv racefietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mooie Liv racefiets voor snelle dames

Hoewel wielrennen vroeger vooral een “mannensport” was, is dit tegenwoordig niet meer het geval. Zeker niet dankzij Liv racefietsen. Er zijn genoeg dames die fanatiek wielrennen en menig man inhalen. Iedere vrouw die fanatiek de wielersport beoefent, is bij Fietsenwinkel.nl aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over diverse wielrenfietsen en racefietsen die speciaal ontwikkeld zijn voor vrouwen. Zo geniet je tijdens het rijden van uitstekend rijcomfort en kun je optimaal presteren. Ook kunnen wij je garanderen dat wij altijd de laagste prijs hebben op alle Liv racefietsen. Liv is onderdeel van het moederbedrijf Giant. Met de ontwikkeling van de Liv racefiets is de eerste stap gezet naar racefietsen die heel specifiek voor vrouwen zijn ontworpen. Een Liv racefiets

Ook voor beginners

Maar ook wanneer je net begint met wielrennen, ben je bij Fietsenwinkel.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt je namelijk ook mooie instap MTB's voor dames. Deze fietsen van uitstekende kwaliteit zijn extra voordelig geprijsd. Zo hebben we diverse Giant Liv dames modellen. Een Liv racefiets is dus ook voor beginners mogelijk. Neem bijvoorbeeld de Liv Avail 2 2017 Dames. Deze mooie fiets zorgt ervoor dat je extra snel gaat door een uitstekende trapefficiëntie. Bovendien biedt het speciaal voor vrouwen ontwikkelde frame jou extra stabiliteit. Ideaal voor de onzekere, beginnende renner!

Racefietsen voor de ware fanaten

Als gevorderde wielrenner ben je bij ons ook aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld de Liv Envie Advanced 1 2017. Deze mooie fiets is gemaakt met diverse componenten van professionele kwaliteit. Dankzij het aerodynamische model zal je met deze fiets extra snel gaan. Voor nog meer aerodynamica kies je voor de Liv Avow Advanced. Dit model is gemaakt voor triathlons. Vergeet ook niet om bij je nieuwe fiets een set racepedalen aan te schaffen. Zo haal je pas echt het maximale uit je fiets!
Producten vergelijken