Giant Defy

(3) 3 producten gevonden
Giant Defy

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Alles over de Giant Defy

Al jaren levert Giant diverse fietsen met de hoge kwaliteit die u van Giant gewend bent. Zo ook de Giant Defy serie welke uitgebreide prestatiemogelijkheden biedt, doordat deze racefietsen voorzien zijn van de nieuwste technologieën en geavanceerd materiaal. Daarnaast mag het strakke design zeker niet ontbreken bij deze fietsen.

Hoogtepunten van de Giant Defy serie zijn het lichtgewicht frame en de afmontage, welke comfort en controle combineren. Het frame is voorzien van een OverDrive stuurbuis die voor stijfheid en een scherp stuurgedrag zorgt, terwijl de PowerCore bottom bracket voor een efficiënte krachtoverbrenging zorgt. De afmontage is per Giant Defy model verschillend, maar voor elk model is een groep gekozen die perfect aansluit op het frame en de verwachtingen van de fietser. /

Giant Defy Composite & Giant Defy Advanced

De Giant Defy modellen zijn normaal voorzien van een aluminium frame. De Giant Defy Composite en de Giant Defy Advanced zijn echter voorzien van een carbon frame, waardoor deze racefietsen net wat lichter zijn dan de standaard Defy fietsen.

De Giant Defy Advanced 2 LTD is daarnaast voorzien van schijfremmen. Schijfremtechnologie geeft u meer controle onder alle weersomstandigheden en op ieder wegdek. Hierdoor lijkt deze technologie zich ook steeds meer te bewijzen in het recreatieve en professionele circuit.

Waarom de Giant Defy?

Kwaliteit, comfort en controle – enkele essentiële eigenschappen die iedere sportieve fietser verwacht van een racefiets en dat is wat Giant met de Defy modellen heeft bereikt. Dat maakt de Giant Defy een uitstekende racefiets voor de beginnende en de ervaren wielrenner!