Cube Acid

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fietsen is genieten, maar fietsen met een van de mountainbikes van de Cube Acid familie is dubbel genieten. De mountainbikes zijn met de grootste zorgvuldigheid ontworpen, gemonteerd en getest. Op die manier kan de beste kwaliteit geleverd worden.

Tijdens het ontwerpen van de frames is er extra aandacht besteed aan duurzaamheid en aan het gewicht. Door de vorm van het frame zit u altijd in een sportieve houding, maar nog altijd comfortabel. De fietsen in deze familie zijn maar 13,5 kilo, dit maakt de fiets tot een lichtgewicht waar lekker mee gestunt kan worden.

Bij de Acid familie zijn er twee band maten; een 29 inch bandmaat en een 27,5. Door dit verschil in maat, kunt u een fiets vinden met de juiste verhoudingen. Dit is belangrijk om uw spieren niet over te belasten. Beide fietsen zijn uitgevoerd met 30 versnellingen van Shimano. De onderdelen van Shimano gelden als een van de beste in de fietsenwereld. Hierdoor zijn de Cube fietsen uitgerust met het beste en meest duurzame materiaal dat er te krijgen is.

Cube Acid; fietsen is genieten

Ervaar het zelf. Woorden zullen tekort schieten bij het beschrijven van deze fiets. De makers van Cube hebben al hun passie en tijd in deze Cube Acid gestopt, om u het beste te kunnen geven. Dit is te zien in de fijne afwerking van de fietsen. De Acid fietsen trappen allemaal zeer soepel en licht. Het trapgevoel kunt u zelf bijstellen met de versnellingen, waardoor u zich razendsnel aan uw omgeving kunt aanpassen. Ook is de vering in de voorvork een ervaring dat u zou moeten beleven om te kunnen geloven.

Spring op de fiets en beleef zelf de kracht van de Cube Acid.

Producten vergelijken