fietsenwinkel
Welkom bij de grootste e-bike winkel van Nederland 5.500m² e-bike Megastore in Utrecht Lees meer
E-bike keuzehulp Vind de e-bike die bij u past Doe de keuzehulp

Cortina E-Common Serie Elektrische Fietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cortina Common ‘Fiets van het jaar’ nu ook elektrisch!

De Cortina E-Common is de elektrische uitvoering van de Cortina Common. De Cortina Common werd in 2019 verkozen tot fiets van het jaar. Deze elektrische fiets is niet zomaar een e-bike, maar een totaalconcept voor alledaags gebruik. De elektrische Common staat garant voor fietsplezier.

De Cortina E-Common voor iedereen geschikt

De E-Common e-bike heeft een uniek frame met altijd 7 of 8 versnellingen, rollerbrakes of hydraulische velgremmen en een ideale voor- en bagagedrager. Het is mogelijk om de diverse Common modellen aan te kleden, dankzij het AVS-kliksysteem. Door dit systeem kunt u gemakkelijk uw krat en fietstas bevestigen en afnemen. 

De Cortina Elektrische Common is verkrijgbaar in een dames, heren en family uitvoering. Daarnaast heeft iedere uitvoering, zijn eigen unieke kleurstelling. Zo past uw outfit, altijd bij uw betrouwbare elektrische werkpaard. Liever geen ketting meer? Dan kunt u gaan voor de onderhoudsvrije belt aandrijving van Gates.

De Cortina E-Common is er in zowel een voorwielmotor als middenmotor van Bafang. U heeft de mogelijkheid uit 3 accu groottes. Hierdoor kunt u tot wel 130 km fietsen en geniet u van een groot actieradius!

Cortina E-Common Family 

De Cortina Common family e-bike is de elektrische moederfiets uit deze Cortina serie. Deze elektrische family bike is beschikbaar in een middenmotor met 7 versnellingen en hydraulische velgremmen. Mede door het extra verlengde frame kunt u moeiteloos een voorzitje plaatsen.

Alle Cortina E-Common elektrische fietsen kunt u testen in één van onze winkels.

Producten vergelijken