Bird Bike e-bikes

Bird urban e-bikes

Bird urban e-bikes

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Bird Bike A Frame
  Bird Bike A Frame
  Urban e-bikes / Herenfiets
  • Achterwielmotor
  • 346Wh accu
  • 35-70km actieradius
  3.95 (21 reviews)

Bird urban e-bikes

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bird veroverde de Noord-Amerikaanse en Europese landen met de e-scooter ofwel de elektrische step. De ‘Bird Rides’ zoals Bird deze zelf noemt zijn inmiddels normaal in het straatbeeld. Bird vestigde met technische hoogstandjes en innovatie haar naam met het doel één van de grootste merken te worden binnen de e-mobility.

Inmiddels heeft Bird een grote groep gebruikers van de Bird Rides met daarnaast een netwerk binnen de sharing economy waarmee zij eco-vriendelijke transport bevorderen. Door de grote poel aan gebruikers verzamelt Bird constant informatie om de producten verder te verbeteren en te innoveren.

Bird Bike

Sinds 2021 waagt Bird zich ook op de markt voor e-bikes en zij doen dit met verve. De elektrische fietsen van Bird zijn ontworpen voor avontuurlijke ritten, hebben een fijne wegligging en topklasse prestaties. Zo zijn deze urban e-bikes voorzien van de allerbeste veiligheidsfuncties, een 250W motor en een handmatig in te schakelen e-boost voor krachtige versnelling. Hiermee zijn ze absolute een topspeler in deze specifieke range van fietsen.

Heren -en damesmodellen

De Bird Bike is er voor zowel dames als heren, zo is het V frame model voor dames ontworpen, met een lage instap fijn met op en afstappen ongeacht of je nu vrouw of man bent. Het A Frame model is ontworpen naar het klassieke herenmodel. De frames zijn hebben een modern design en zijn van aluminium.

Urban e-bikes vol innovatie

De Bird Bike zit vol innovatie, zo is er de Bafang motor in het achterwiel, een verzonken dispplay in het stuur bovenop de stuurpen, in de buis geïntegreerde verlichting en mogelijk volledioge besturing via een app op je mobiel. Deze app is speciaal voor de Bird Bike ontworpen en maakt gebruik van de eerder opgedane kennis en ervaring bij de escooter. Dit maakt de app eenvoudig in gebruik en een echte toevoeging voor de e-bikes van Bird.

Producten vergelijken