Batavus fietsen

(124) 124 producten gevonden
Batavus
  • ✓ Vakmanschap sinds 1904
  • ✓ Innovatie en Design
  • ✓ Hoogwaardige materialen

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 11
Trustpilotscore Fietsenwinkel.nl GOED!
650 klanten hebben een review geschreven op Trustpilot. Bekijk ze hier.

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 11
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in uw maat kunt u hieronder uw lichaamslengte ingeven. Wilt u zo snel mogelijk uw nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kunt u wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Uw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Batavus fietsen

Batavus bestaat ondertussen alweer meer dan 100 jaar en in die tijd hebben ze met hun fietsen keer op keer kwaliteit geleverd. Bij Batavus fietsen kunt u dan ook een grote mate van comfort en prestatie verwachten. Dit betekent echter niet dat ze niet bij de tijd zijn gebleven, want als u naar de Batavus fietsen kijkt ziet u dat iedere fiets een hip en uniek sausje er overheen heeft gegoten gekregen. Een goed voorbeeld hiervan is het unieke, stijlvolle karakter van de Batavus Diva. Ook de populaire moederfiets-serie is een goed voorbeeld van het eigenzinnige design.

Veel van deze fietsen zijn terug te vinden bij de Batavus elektrische fietsen. Met trapondersteuning dus! Maar Fietsenwinkel.nl heeft voor u ook een aantal succesnummers op een rijtje gezet:

Bij Batavus zijn ook stadsfietsen, hybride fietsen en kinderfietsen goed vertegenwoordigd. Kijk hierboven dus snel naar onze Batavus collectie en wie weet fietst u binnenkort ook wel op zo’n topper rond!

Batavus fietsen reviews

De Batavus fietsen van Fietsenwinkel.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1, gebaseerd op 753 klantbeoordelingen. De prijzen van de Batavus fietsen variëren van €299.00 tot €2389.00.