Cube 29er

(7) 7 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon gratis terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
31 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Als u van plan bent een mountainbike te kopen, dan wilt u natuurlijk het beste wat wij in huis hebben. En wij willen u graag het beste kunnen verkopen. De vraag of u een 29 inch wielmaat, een 27.5 inch, of een 26 inch wilt hebben, blijkt in de praktijk een kwestie van smaak te zijn.

Momenteel is het erg 'in' om op een 29er te rijden. De aanzienlijk grotere banden genereren een hogere snelheid bij het fietsen over vlakke wegen, maar hebben weer minder grip bij een parcours met obstakels. De banden hebben meer grip op de weg, omdat de druk van de band beter verdeeld is. Hierdoor is het een groter contactpunt tussen de band en de weg. Dit zorgt er wel voor dat de fiets iets minder wendbaar is en zult u bij het accelereren iets meer energie moeten leveren.

Cube 29er's voor snelheid

De 29ers zijn dus niet alleen modieus en efficiënt, deze groep fietsen garandeert ook stuk voor stuk duurzaamheid. Cube vervaardigt haar fietsframes zelf en dat doen ze met uiterste precisie. De 29ers zijn uitgerust met onderdelen van Shimano, waardoor ook daar de kwaliteit gewaarborgd is. Kies voor een 29er als u van snelheid en avontuur houdt. Deze fietsen van Cube zullen u niet teleurstellen.