Cube 29er

(0) 0 producten gevonden

Voor de door u gekozen categorie of filtercombinatie hebben wij helaas geen producten gevonden. Probeer uw filtering minder specifiek te maken of kies één van de hoofdcategorieën in het hoofdmenu om opnieuw te beginnen.

Als u van plan bent een mountainbike te kopen, dan wilt u natuurlijk het beste wat wij in huis hebben. En wij willen u graag het beste kunnen verkopen. De vraag of u een 29 inch wielmaat, een 27.5 inch, of een 26 inch wilt hebben, blijkt in de praktijk een kwestie van smaak te zijn.

Momenteel is het erg 'in' om op een 29er te rijden. De aanzienlijk grotere banden genereren een hogere snelheid bij het fietsen over vlakke wegen, maar hebben weer minder grip bij een parcours met obstakels. De banden hebben meer grip op de weg, omdat de druk van de band beter verdeeld is. Hierdoor is het een groter contactpunt tussen de band en de weg. Dit zorgt er wel voor dat de fiets iets minder wendbaar is en zult u bij het accelereren iets meer energie moeten leveren.

Cube 29er's voor snelheid

De 29ers zijn dus niet alleen modieus en efficiënt, deze groep fietsen garandeert ook stuk voor stuk duurzaamheid. Cube vervaardigt haar fietsframes zelf en dat doen ze met uiterste precisie. De 29ers zijn uitgerust met onderdelen van Shimano, waardoor ook daar de kwaliteit gewaarborgd is. Kies voor een 29er als u van snelheid en avontuur houdt. Deze fietsen van Cube zullen u niet teleurstellen.