Mountainbike accessoires

(9)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Alleen in winkels
  Shimano SPD Pedaal PDM 520
  Shimano SPD Pedaal PDM 520
 2. Alleen in winkels
  Shimano PD-M424 pedalen MTB
  Shimano PD-M424 pedalen MTB
 3. Alleen in winkels
  Reinigingsset Muc-Off XL
  Reinigingsset Muc-Off XL
 4. Alleen in winkels
  RFR Pedalen Road Look HPP Zwart
  RFR Pedalen Road Look HPP Zwart
 5. Alleen in winkels
  SKS Airworx Plus 10.0 Vloerpomp Zwart
  Waardering:
  95%
  SKS Airworx Plus 10.0 Vloerpomp Zwart
 6. Alleen in winkels
  SKS Seal Your Tire
  SKS Seal Your Tire
 7. Alleen in winkels
  RFR Cleat Looks Keo 7 graden
  RFR Cleat Looks Keo 7 graden
 8. Alleen in winkels
  SKS Airstep
  Waardering:
  100%
  (1)
  SKS Airstep
 9. Alleen in winkels
  SKS Airkompressor 12.0 Vloerpomp Multiventiel en Drukmeter
  Waardering:
  93%
  SKS Airkompressor 12.0 Vloerpomp Multiventiel en Drukmeter
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mountainbike accessoires

Ga goed voorbereid op pad met je mountainbike, met mountainbike accessoires! Onmisbare spullen die je onderweg bij je moet hebben. Hier is een opsomming gemaakt van alle belangrijkste mountainbike accessoires. Denk hierbij aan een mountainbikehelm, een mountainbikepomp of gewoon een bidon!

 • Helmen
 • Veiligheid is het belangrijkste waaraan je moet denken, voordat je op pad gaat met je mountainbike. Zorg er daarom voor dat je altijd een mountainbike helm op hebt. Zo kun je veilig op pad en zit je met een beter gevoel op je mountainbike!

 • Fietscomputers
 • Een fietscomputer is een van de meest essentiele mountainbike accessoires. Het maakt het trainen en het rijden van wedstrijden nog leuker. Zo kun onderweg goed je ritgegevens in de gaten houden. Bij de luxere fietscomputers kun je zelfs de ritgegevens vergelijken met die van anderen, wanneer je de ritgegevens op een smartphone of computer zet.

 • Fietspompen
 • De bandenspanning van een mountainbike is erg belangrijk. Ook is het erg handig als je een pompje onderweg mee hebt, als je bijvoorbeeld een lekke band krijgt. Zorg daarom altijd voor een goede fietspomp voor jouw mountainbike. Een zachte en platte band is een van de meest belangrijke mtb onderdelen. Zorg daarom dat je altijd een (co2) pomp tussen je mountainbike accessoires hebt zitten.

 • Fietsbellen
 • Op het parcours is het belangrijk dat je andere mountainbikers laat weten dat jij eraan komt. Dit kun je doen door simpelweg een lichte fietsbel te monteren op je mountainbike.

 • Mountainbike accessoires pakket
 • Kies eenvoudig voor een mountainbike accessoirepakket, wanneer je alle handige benodigdheden in één pakket wilt hebben. Deze mountainbikepakketten zijn speciaal samengesteld door onze mountainbikespecialisten en hebben ook nog eens een erg scherpe prijs!

 • Bidons en houders
 • Van sportieve prestaties op het mountainbike parcours krijg je dorst. Zorg daarom dat je genoeg water mee hebt voor onderweg. Vergeet daarom niet om mountainbikebidons en bidonhouders mee te bestellen met je fiets.

 • Zadeltas
 • Het is slim om een reparatiekit mee te nemen onderweg. Zo kan je bij pech onderweg het probleem oplossen. Deze reparatiespullen kun je eenvoudig meenemen in een zadeltas, speciaal voor je mountainbike!

  Voordelig geprijsde MTB accessoires

  Door dagelijkse prijsanalyses te maken van onze concurrenten (ook in Duitsland) bieden wij elk moment een juiste prijs voor alle mountainbike accessoires. Helaas verkopen we geen mtb kleding maar dit gaat in de toekomst misschien veranderen. Hou dan ook de website in de gaten!
  Producten vergelijken