Fietskarren

(12) 12 producten gevonden
Fietskarren

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar de beste service te bieden en dat onze prijzen altijd concurrerend zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
31 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Fietskarren

Wilt u een fietskar kopen? Of u nou al uw bagage mee wilt nemen tijdens een fijne fietsvakantie, geen auto tot uw beschikking heeft voor het boodschappen doen, of een praktisch vervoersmiddel zoekt om uw kinderen te vervoeren, voor iedere gelegenheid is er wel een handige fietskar of aanhangwagen te krijgen. Alle fietskarren zijn comfortabel en veilig. Wel zo belangrijk wanneer u uw spullen of kinderen wilt meenemen met de fiets! Naast de fietskarren heeft Fietsenwinkel.nl ook vele fietsaccessoires, om zo uw fietskar net iets extra's te geven! Kijk hierboven snel verder welk type fietskar het best bij u en uw behoeftes past, en wie weet zoeft u binnenkort met al uw spullen door de straten.

Fietskar kopen

Een fietskar kopen bij Fietsenwinkel.nl is erg gemakkelijk. Dankzij het brede aanbod fietskarren is er altijd een fietskar die goed bij uw past. Wanneer u de juiste fietskar heeft besteld, wordt deze compleet bij u thuisbezorgd!  Wilt u lekker met uw honden opstap? Ook dat is mogelijk. Wij bieden fietskarren aan die speciaal gemaakt zijn voor honden. Met een hondenfietskar rij je veilig naar het bos om lekker je hond uit te laten!

Baby fietskar

De fietskarren voor kinderen bij Fietsenwinkel.nl zijn super handig en multifunctioneel. De fietskar alleen achter jouw fiets hangen? Zonde. Hieronder worden enkele gebruiksmogelijkheden genoemd. fietskar

  Als baby fietskar:

  Je kunt jouw baby meenemen in de fietskar in een Maxi-Cosi of babyschaal. De babyschaal is speciaal ontworpen voor het vervoeren van jouw kleine in de fietskar. Je neemt gemakkelijk en veilig jouw baby mee op pad. Je kunt natuurlijk ook boodschappen of andere spullen in de fietskar voor baby's meenemen, super handig toch?

  Als kinder fietskar:

  Kinderen tot en met een leeftijd van ongeveer 6 jaar kunnen in de fietskar zitten.

  Als buggy:

  De buggy is de perfecte oplossing voor situaties waarin fietsen niet gemakkelijk is, bijvoorbeeld in een drukke omgeving

  Als jogger:

  Voor de sportievelingen onder ons is het de ultieme oplossing: neem jouw kind gemakkelijk mee tijdens een sportieve hardlooptocht!

baby fietskar Extra tips:

 • Gebruik voor het vervoeren van baby’s in een fietskar een babyschaal of Maxi-Cosi
 • Houd rekening met een langere remweg door het extra gewicht van de baby fietskar inclusief kind(eren)
 • Let op bij smalle wegen en doorgangen, de fietskar is natuurlijk breder dan jouw fiets!
 • Fiets voorzichtig over hobbels en stoepranden
 • Zet je baby/kind altijd goed vast in de kar