• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl servicenetwerk

Fietsenwinkel.nl is de grootste fietsenwinkel van Nederland. Dagelijks bezoeken honderden mensen onze website op zoek naar een nieuwe fiets, een leuke accessoire of tips over onderhoud en service. Na aanschaf van een nieuwe fiets hebben onze klanten vaak behoefte aan een betrouwbare fietsenmaker in de buurt die voor hen het onderhoud wil verzorgen aan hun fiets. Bent u die fietsenmaker en wilt u vermeld worden op onze servicepuntenpagina? Beschikt u over een goede werkplaats met reguliere openingstijden en ontvang u klanten met en zonder afspraak? Neem dan contact met ons op en wij sturen u graag meer informatie!

Waarom servicepunt van Fietsenwinkel.nl worden?

4 miljoen bezoekers

Met meer dan 4 miljoen bezoekers op onze website zal uw naamsbekendheid in uw regio gegarandeerd toenemen.

150.000 fietsen verkocht

Wij hebben al meer dan 150.000 fietsen verkocht door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt!

150.000 servicebeurten

Wij gaan in 2020 meer dan 150.000 servicebeurten aanbieden, deze kunnen we ook aan u doorsturen.

250 servicepartners

Er zijn reeds 150 servicepartners in Nederland en België aangesloten bij Fietsenwinkel.nl.

Het gemak van online met het vakmanschap van u

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun nieuwe fiets online aan te schaffen. Het grote aanbod, het goede advies, de scherpe prijzen, het gemak van zoeken en vergelijken en de snelle levering stelt ze in staat om hun ideale fiets te vinden en meteen aan te schaffen.

Na de aanschaf van een nieuwe fiets ondersteunen we de klanten ook zo goed mogelijk. Dit doen we met mobiele fietsenmakers en lokale partners (servicepunten). Hiervoor zijn we op zoek naar goede partners. Het service werk bestaat uit; regulier onderhoud, montage van een accessoire of ons helpen bij het verwerken van een garantiegeval.

Om in alle klantbehoeften rondom service te voorzien bouwen wij een sterk servicepartnernetwerk met vaste en mobiele locaties. Met als doel de best mogelijke service aan onze klanten te bieden van oriëntatie, naar aankoop, naar onderhoud. Dit biedt zeer waardevolle kansen voor u als servicepartner.

Wilt u meedelen in het succes van de grootste fietsenwinkel van Nederland in uw dorp of stad? Meld u dan aan als Erkend Servicepunt van Fietsenwinkel.nl via [email protected].

Producten vergelijken