Tweedehands Fietsen

Bij fietsenwinkel.nl vind je uitstekende kwaliteit gebruikte fietsen. Dit zijn geen tweedehands fietsen, maar modellen die gebruikt zijn als test fietsen of welke retour zijn gestuurd door onze klanten. Kortom, een zo goed als nieuw tweedehands fiets, voor een extra lage prijs! Wij noemen dit op onze website ‘tweedekansjes’.

Technisch gecontroleerd

Een Tweedehands fiets is bij Fietsenwinkel.nl technisch altijd in goede staat. Het enige verschil met een nieuwe fiets is dat het Tweedekansje lichte beschadigingen of enkele kilometers op de teller heeft staan.

Garantie op tweedehands fietsen

Een nadeel bij het aanschaffen van een tweedehands fiets is dat je jouw recht op garantie verliest. Sommige retailers bieden beperkte garantie aan. Maar bij fietsenwinkel.nl heb jij altijd recht op de standaard fabrieksgarantie. Je loopt dus helemaal geen risico bij het aankopen van deze producten.

De beste service

Een Tweedekansje bestel je net als alle andere producten in onze webshop. Bij deze fietsen kun je dus ook kiezen om deze thuis te laten bezorgen of om de fiets af te halen bij één van onze winkels of afhaalpunten. Nieuwsgierig naar onze Tweedekansjes? Klik op onderstaande knoppen voor al onze Tweedekansjes en voor meer informatie over onze Tweedehands fietsen.

Alle Tweedekansjes

Lees meer over Tweedekansjes