Pinksteren 2023

Extra openingstijden pinksterweekend

Extra openingstijden pinksterweekend

Onze winkels staan nog voller met e-bikes dan anders en zijn het hele pinksterweekend extra geopend! Onze e-bike specialisten staan klaar om je te helpen in jouw zoektocht naar de e-bike die bij je past, van oriëntatie en advies tot aan de aankoop. Kom langs tijdens Pinksteren of plan een proefrit bij één van onze winkels.

Wil jij extra voordelig fietsen? Ook met Pinksteren profiteer je van mooie kortingen op onze voorjaarsdeals. Meer dan 70 e-bikes met kortingen oplopend tot dik 1.000 euro.

Onze openingstijden met Pinksteren:

Zaterdag - 10:00 tot 17:00 uur
Zondag - 10:00 tot 17:00 uur
Maandag - 10:00 tot 18:00 uur

Bekijk winkels Voorjaarsdeals

Plan een proefrit in

Een greep uit onze voorjaarsdeals

Voorjaardeals

Een selectie van onze topmodellen

Alle e-bikes

store
date
success
/ 3

Plan een proefrit

Plan een proefrit

Waarom een proefrit plannen?

  • We houden rekening met uw komst
  • We maken gewenste e-bikes klaar om te testen
  • U krijgt ruim de tijd van een e-bike specialist
1 / 2
Winkel

Waar wilt u langskomen?

Vul uw postcode of plaats in en bekijk welke winkel bij u in de buurt zit.

Sorry, we kunnen in de buurt van jouw locatie geen winkel vinden

Meer over ons uitgebreide assortiment

Nieuw bij Fietsenwinkel.nl: e-bikes van QWIC

Nieuw bij Fietsenwinkel.nl: e-bikes van QWIC

Sinds 2023 vind je de e-bikes van QWIC ook bij Fietsenwinkel.nl. De e-bikes van eigen bodem met het onmiskenbare QWIC (Dutch) design vind je in 4 van onze 11 winkels. De collectie van QWIC bestaat uit diverse lijnen en heeft voor iedere type fietser wat wils. QWIC vind je in onze winkels in Enschede, Rotterdam, Zwolle en in de Megastore in Utrecht.

Bekijk alle QWIC e-bikes

Cortina x Bosch

Cortina x Bosch

De e-bikes van Cortina zijn ongekend populair. Niet alleen vanwege de designs maar ook vanwege de kwaliteit van de e-bikes zijn de mama-, stads- en transportfietsen bij een groot publiek favoriet. In 2023 maakt Cortina zich nog geliefder door de populaire E-Common en E-U4 modellen van een Bosch motorsysteem te voorzien. Deze Cortina e-bikes vind je uiteraard bij ons in alle winkels.

Cortina e-bikes met Bosch motor

E-bikes met riemaandrijving

E-bikes met riemaandrijving

De e-bike met een riemaandrijving neemt in hoog tempo toe in populairiteit. De riem is stiller, sterker, duurzamer, schoner en onderhoudsvriendijker dan de reguliere ketting! What’s not to like?

E-bikes met een belt-drive, zoals de riemaandrijving ook genoemd wordt, zijn voorzien van een met carbon versterkte riem. Deze kunststof riem en tandwielen zorgen voor een lagere weerstand dan een ketting. De riem slijt daardoor minder snel en heeft als bijkomend voordeel dat deze geen onderhoud behoeft met olie, je kleding en handen blijven dus schoon.

Bij ons vind je zowel de reguliere e-bikes als speed pedelecs met riemaandrijving. Deze vind je onder andere terug in de collecties van Brinckers, Le Velo, Cortina en Stromer.

E-bikes met riemaandrijving

Producten vergelijken