Ron
Ron Winkelmanager

Winkel met testcenter in Ede

In onze winkel vind je een selectie van onze fietsen, waarbij natuurlijk net als bij de fietsen in onze webshop de laagste prijsgarantie geldt. Kom langs en profiteer van onze scherpe prijzen. Onze specialisten adviseren je graag over het aanbod aan fietsen en e-bikes. We zien je graag in onze winkel in Ede!

Kom langs voor een proefrit

Wil je zelf ervaren wat bijvoorbeeld het verschil is tussen de diverse elektrische systemen van e-bikes? Bij onze winkel staan verschillende testfietsen klaar voor een proefrit. Heb je een mooie fiets uitgezocht? Dan kunnen we deze direct voor je bestellen.

» Persoonlijk advies
» E-bikes testen of huren
» Service & onderhoud
» Bestelling afhalen

Persoonlijk advies

Weet je nog niet zeker welke fiets bij jou past? In al onze winkels staan specialisten voor je klaar om je te adviseren bij jouw keuze. Zo vertellen onze experts je graag wat de verschillen zijn tussen de diverse modellen, merken en elektrische systemen.

Wij helpen je graag!

Heb je vragen over de juiste framemaat, de voor- en nadelen van een bepaald elektrisch systeem of het onderhoud van een bepaalde fiets? Stel ze gerust. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

E-bikes testen of huren

Elke winkel heeft een e-bike testcenter waar je uitgebreid proefritten kunt maken op diverse fietsen. Je kunt in onze testcenters het verschil ervaren tussen de bekende elektrische systemen. Natuurlijk staan onze e-bikespecialisten klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Gratis proefrit maken

Kies je een motor in het voorwiel of juist bij de trapas? Ervaar zelf wat je prettig vindt tijdens een gratis proefrit bij een van onze testcenters bij onze winkels. Van alle populaire e-bikesystemen staat er een testfiets voor je klaar. Zo ontdek je gemakkelijk welke fiets het beste bij jou past.

E-bike huren

Ben je nog niet helemaal overtuigd of een e-bike iets voor jou is? Je kunt bij ons ook een e-bike huren. Zo kun je rustig een aantal ritten maken en ervaren wat het gemak is van elektrisch fietsen. Kom naar een van onze winkels om een van onze e-bikes te huren.

Service & onderhoud

Voor onderhoud of reparaties kun je ook bij onze winkels terecht. Onze vakkundige en gediplomeerde monteurs zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer kunt genieten van jouw fiets.

Service in de buurt óf aan huis

Je kunt voor onderhoud en reparaties ook terecht bij een onze servicepunten bij jou in de buurt of kies voor een mobiele monteur die gewoon bij je thuis komt.

Bestelling afhalen

Je kunt jouw bestelling gemakkelijk thuis laten bezorgen, maar haal je jouw nieuwe fiets liever zelf op? Dan kun je een van onze winkels kiezen als afhaalpunt. Ook als je in de winkel een fiets bestelt die daar niet direct op voorraad is, kun je deze afhalen bij de locatie van jouw keuze.

Afhalen wanneer het jou uitkomt

Blijf je liever niet thuis om op je nieuwe fiets te wachten? Kies dan bij je bestelling een van onze winkels en kom je fiets ophalen op het moment dat het jou uitkomt. Let op, niet elk merk is bij elke winkel af te halen. Je ziet de mogelijkheden vanzelf in het bestelproces.

 • Gratis e-bikes proberen
  Probeer alle verschillende e-bike systemen
 • Gratis koffie staat voor je klaar
  Je bent van harte welkom!
 • Gratis parkeren in de buurt
  Onze klanten parkeren gratis bij onze winkels
 • Altijd deskundig advies
  Onze experts beantwoorden al je vragen graag