Altijd de laagste prijs
85% tevreden klanten in september
fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Den Haag

In Den Haag, op steenworp afstand van het Malieveld, vind je onze winkel met testcenter aan de Laan van Nieuw Oost-Indië. De deuren staan daar 7 dagen per week wagenwijd voor je open: ook op zondag! Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes & stadsfietsen

In onze fietsenwinkel in Den Haag staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar, ook sportieve/hybride stadsfietsen. Test meer dan 7 verschillende merken en vergelijk motorsystemen zoals Bosch, Bafang, Shimano Steps en Ecomo. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Op zoek naar een racefiets of mountainbike?

Kom dan langs in één van onze 8 sportieve winkels. Bekijk hier waar die zitten. In onze winkel in Den Haag zijn sportfietsen zoals racefietsen en mountainbikes niet aanwezig.

E-bike outlet in Rijswijk

Wist je dat we een heuse E-bike outlet hebben in Rijswijk? Hier vind je showmodellen en testfietsen voor absolute bodemprijzen. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%! Daarnaast is op deze modellen natuurlijk gewoon de standaard fabrieksgarantie van toepassing.

Dichtbij Alphen a/d Rhijn en Zoetermeer

Deze winkel is ook makkelijk bereikbaar vanuit Alpen a/d Rhijn en Zoetermeer.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets, e-bike of speed pedelec af
  • Volop parkeergelegenheid

Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken