fietsenwinkel

1e en 2e paasdag open! Deze winkel is 1e paasdag (12-17u) en 2e paasdag (10-18u) open. Kom langs en krijg €100 extra kassakorting op alle e-bikes!

Fietsenwinkel.nl in Assen

Aan de rand van Assen, vlakbij de GAMMA en de KARWEI, vind je onze winkel met testcenter aan de Zeilmakerstraat. De deuren staan daar 6 dagen per week wagenwijd voor je open: ook op zondag! In het weekend geen tijd? Kom dan eens langs tijdens onze koopavond op vrijdag. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

E-bikes & stadsfietsen

In onze fietsenwinkel in Assen staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar. Test meer dan 6 verschillende merken en vergelijk motorsystemen en fietsmodellen. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Speed Pedelec testcenter

Op zoek naar speciale speed pedelecs waarmee je wel 45 km/h kunt rijden? Kom langs in Assen! Assen is één van de 11 winkels in Nederland die naast stadsfietsen en e-bikes ook gespecialiseerd is in speed pedelecs. Testmodellen van bijvoorbeeld Riese & Müller staan voor je klaar en ook vind je er meteen handige speed pedelec accessoires die je eigenlijk niet kunt missen. Onze specialisten weten werkelijk alles over deze snelheidsmonsters en kunnen samen met jou de ideale speed pedelec uitzoeken. Je kunt hem zelfs naar wens samenstellen!

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier winkel jouw nieuwe fiets, e-bike of speed pedelec af
  • Volop parkeergelegenheid

Een nieuwe look

Je kunt het niet gemist hebben: onze website is compleet vernieuwd! Maar ook onze winkels krijgen een hele nieuwe look en we zijn hard bezig om ze allemaal te verbouwen.

Benieuwd wat we allemaal doen tijdens zo’n verbouwing? Bekijk de video!

Bekijk al onze winkels