fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Apeldoorn

In hartje Apeldoorn vind je vlak naast het Amaliapark onze winkel met testcenter. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes & stadsfietsen

In onze fietsenwinkel in Apeldoorn staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar, ook sportieve/hybride stadsfietsen. Test meer dan 10 verschillende merken en vergelijk motorsystemen zoals Bosch, Bafang, Shimano Steps en Ecomo. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Speed Pedelec testcenter

Op zoek naar speciale speed pedelecs waarmee je wel 45 km/h kunt rijden? Kom langs in Apeldoorn! Apeldoorn is één van de 9 winkels in Nederland die naast stadsfietsen en e-bikes ook gespecialiseerd is in speed pedelecs. Testmodellen van bijvoorbeeld Stromer staan voor je klaar en ook vind je er meteen handige speed pedelec accessoires die je eigenlijk niet kunt missen. Onze specialisten weten werkelijk alles over deze snelheidsmonsters en kunnen samen met jou de ideale speed pedelec uitzoeken.

Op zoek naar een racefiets of mountainbike?

Kom dan langs in één van onze 8 sportieve winkels. Bekijk hier waar die zitten. In onze winkel in Apeldoorn zijn sportfietsen zoals racefietsen en mountainbikes niet aanwezig.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets, e-bike of speed pedelec af
  • Volop parkeergelegenheid

Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken